Cadeaus voor de Feestdagen

De Horlogebandenspecialist
De Horlogebanden Specialist Feestdagen

Cadeaus voor de feestdagen

Het is alweer bijna december, dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Heb jij jouw Sinterklaas of Kerstcadeaus al gekocht? Nog niet? Mooi, want wij hebben een aantal cadeaus op een rijtje gezet om het winkelen voor Sinterklaas en Kerstcadeaus iets gemakkelijker te maken.

Horlogebandjes

Een horloge kan altijd wel een nieuwe uitstraling gebruiken, door enkel het bandje te wisselen kun jij je bandje alweer een geheel nieuwe look geven, passend voor elke gelegenheid. Een horlogebandje is daarom een leuk cadeau om te geven tijdens de feestdagen.Wij hebben horlogebandjes in verschillende soorten en maten voor diverse merken.

Metalen horlogebandje

Stevig en robuust met een lange levensduur? Dan zijn metalen horlogebandjes een uitkomst. Met keuze uit kleuren als goud, zilver, rosé of zelfs zwart. Materiaal variërend van grof naar fijn. Deze huidvriendelijke horlogebandjes zijn een goede uitkomst voor een ieder die geen liefhebber is van leer.

Leren horlogebandje

De Horlogebanden Specialist maakt exclusieve handgemaakte leren horlogebandjes. Leer heeft een mooie uitstraling en deze horlogebandjes gaan na verloop van tijd steeds fijner dragen. Leer gaat zich vormen naar de pols en gedragen lederen bandjes worden vaak nog mooier.

Rubberen horlogebandje

Een horlogebandje van Rubber ziet er stoer uit, is erg praktisch en zijn zeker geschikt voor de avonturiers en sporters. Deze bandjes zijn water bestendigd en hebben een hoge treksterkte, hierdoor kunnen ze wel tegen een stootje.

Verschillende horlogebandjes
onderdelen horloge

Horloge gereedschap

Niet elk nieuw horlogebandje past meteen perfect. Er moet misschien een schakel tussenuit gehaald worden of schakels worden toegevoegd. Een nieuw horlogebandje aan het klokje zetten is een precies werkje en kan soms lastig zijn. Daarom heeft de horlogebanden specialist verschillende tools en gereedschappen om je horlogebandje met gemak passend te maken of aan te sluiten op je klokje.

Horloge opbergsystemen

Heb je voor elke outfit een ander horloge? Of ben je een verzamelaar en wil jij jouw horloges op een veilige manier bewaren. In de Horloge Organizer kun je tot 5 horloges opbergen, daarnaast is deze gemakkelijk mee te nemen. Worden de horloges enkel thuis bewaard? Dan is een horlogebox een mooi opbergsysteem om cadeau te geven.

Weet jij al wat je cadeau gaat geven deze feestdagen? Een nieuw bandje voor je horloge of een van onze accessoires? Laat het ons weten! Mocht je nog vragen hebben over een van onze producten neem dan gerust contact met ons op.