De 4 must have horloge accessoires

De Horlogebandenspecialist
Horloge aanschaffen

Als je dacht dat wij alleen horlogebandjes verkopen had je het mis. Ook voor horloge accessoires voor jouw horloge kun je bij ons terecht. Dit zijn ook leuke producten om cadeau te geven of misschien wel te krijgen. Bijvoorbeeld een mooie Horlogebox voor jouw als verzamelaar om jouw horloges in op te bergen of een watchwinder voor je automatische horloge.

De watchwinder

Onze collectie Watchwinders bestaat enkel uit A-merken waarbij wij streng hebben gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Een luxe uitstraling, een laag geluidsniveau en energieverbruik maken deze Watchwinders geschikt voor plaatsing op elke willekeurige plek in huis. De watchwinder windt jouw horloge weer op, zodat het energiepeil behouden blijft. Hierdoor kun jij op elk gewenst moment je horloge dragen en kun jij altijd aan iedereen vertellen hoe laat het is.

Wij hebben diverse soorten Watchwinders waarin variërend van het model van één tot acht horloges in opgeborgen kunnen worden. De draairichting van de horlogeboxen is zelf te bepalen, dit is in te stellen naar het vereiste van jouw horloge.

De Horloge Organizer

Met de handgemaakte Horloge Organizer, met ruimte voor vijf horloges, kun jij je favoriete horloges met een gerust gevoel meenemen op reis of ze veilig thuis bewaren. Deze rol is gemaakt van licht maar duurzaam schuim met een zachte flanelette voering, zodat je horloges goed beschermd zijn in deze Horloge Organizer waar je ze ook mee naar toe neemt.

Horlogebox

Bewaar jij je horloges liever thuis en was je niet van plan ze mee te nemen ergens naar toe dan is een luxe Horlogebox een mooi product om je horloges in te bewaren. Met ruimte voor zes of twaalf horloges heb je altijd genoeg ruimte om je collectie op te bergen. Dankzij de glazen deksel kun je ook in één oogopslag jouw horloges bekijken en bepalen welke jij vandaag gaat dragen. De kwaliteit van onze horlogeboxen is te vergelijken met die van Italiaanse horlogeboxen, daarnaast zijn onze horlogeboxen geschikt voor zowel grote als kleine horloges.

Gereedschap

Een horlogebandje inkorten, een nieuw bandje aan je klokje zetten, een batterijtje vervangen of je horlogebandje inkorten. Allemaal kleine dingen die je met gemak zelf kan uitvoeren. Handig hierbij is wel om de juiste tools tot je beschikking te hebben, om het iets gemakkelijker te maken. De horlogebanden specialist heeft verschillende gereedschapssetjes voor jouw horloge van klein tot uitgebreider. Maar ook diverse losse tools zoals:

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke horloge accessoires wij nog meer verkopen? Bekijk dan al onze accessoires! Mocht je nog vragen hebben over onze accessoires of advies willen voordat je overgaat tot aankoop? Neem dan gerust contact met ons op.