Lentekleuren voor je horloge

De Horlogebandenspecialist

Zeg maar dag tegen alle donkere accessoires, want de lente is weer begonnen. Om jou op de hoogte te brengen van de laatste trends hebben wij in dit blogartikel de lentekleuren voor je horloge op een rij gezet.

Ieder jaar zien we weer andere zomerse kleuren voorbij komen in de mode-industrie. Eenmaal gespot op een catwalk of in een modeblad, worden deze kleuren vaak gekopieerd in het Nederlandse straatbeeld. De top 5 kleuren voor de lente en zomer van 2017 zijn bijna allemaal mooie, lichte pastelkleuren. De felle kleuren zijn dit jaar nog steeds aanwezig, alleen wel in mindere mate.

roze horlogebandje

Toscana roze

Zacht roze is al een lange tijd helemaal in. Ook mannen zien we steeds vaker roze dragen. De roze band die hieronder is afgebeeld is verkrijgbaar met een zilverkleurige gesp, maar ook met een goudkleurige gesp. Op deze manier is de band te combineren bij ieder horloge.

Berlin Ice blauw

Dit horlogebandje heeft een ijs blauwe kleur, die ook helemaal in is deze zomer. Je combineert dit mooi met wit, een spijkerbroek of bruintinten. De kleur wordt ook wel Island Paradise genoemd, dat ons direct doet denken aan een eiland met mooie palmbomen en een heerlijk zonnetje. Het horlogebandje is verkrijgbaar met zilverkleurige of goudkleurige gesp.

pastel1blauw
pastel1groen

Mintgroen

Ook groen is helemaal in deze zomer. Met zowel lichtgroen als deze wat fellere kleur groen ben je helemaal bij de tijd. Deze mintgroene kleur is mooi te combineren met oranje, wit, grijs en beige. Ook bij andere pastelkleuren zal het bandje goed staan.

Beige

Dit is de meest rustige kleur die we veel terug gaan zien. Het is een beetje een nude kleur en daar zijn ze dol op in de mode wereld. Het is een subtiele en zachte kleur, die ook erg mooi is met een goudkleurige gesp.

pastel1beige
pastel1mintgroen

Lichtgroen

Lichtgroen staat ook wel gelijk aan positiviteit. Een zomertint met pit, die perfect combineert met wit, grijs, maar ook met geel. Ook deze band is te bestellen met zowel een zilverkleurige als een goudkleurige gesp.

Voor alle horlogebandjes geldt dat ze beschikbaar zijn in verschillende maten. De meeste bandjes zijn verkrijgbaar vanaf 10 mm tot en met 30 mm. Op zoek naar een andere kleur? Bekijk onze volledige collectie leren bandjes en filter op je gewenste kleur. We hebben namelijk nog veel meer kleuren! Je koopt de bandjes al vanaf €17,- Welke van de lentekleuren voor je horloge is jouw favoriet?