De leukste horlogebandjes voor jouw vader

De Horlogebandenspecialist
Schakel horlogeband

Geen inspiratie voor een leuk en betaalbaar cadeau voor jouw vader? Dan ben je bij de horlogebandenspecialist aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in horlogebandjes, die op heel veel verschillende horloges passen. Het assortiment met universele horlogebandjes zijn gemaakt van handgemaakt leer, maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Onze horloge bandjes passen op vele horloges en zijn dus universeel inzetbaar.

Metalen horlogebandjes

De nieuwste metalen horlogebandjes zijn gemaakt van stainless steel. De Milanaise horlogebanden zijn geproduceerd van metalen draden (roestvast staal) die vervolgens worden verwerkt door middel van diverse complexe stadia van productie tot een robuust en flexibele metalen vlechtwerk. Deze horloges zijn bijzonder geschikt voor het verstellen van de sluiting voor de juiste maat. Bij elke metalen horlogeband bieden wij een horlogebanden inkorter aan zodat jij je horloge zelf in kunt korten. De metalen horlogebanden zijn te verkrijgen in verschillende gangbare kleuren zoals bicolorrosézwartgoud en staal.

Rubberen horlogebandjes

De nieuwste rubberen horlogebandjes van de HS performance serie zijn waterproof en leverbaar in drie verschillende stiksel kleuren. Deze nieuwe horlogebanden zijn een echte innovatie. De combinatie van Premium siliconen met echt waterresistant leer en de carbon look als bovenmateriaal, geeft het horlogebandje niet alleen een bijzondere uitstraling, maar ook een bijzondere slijtvastheid. Het zorgt ervoor dat het ademend vermogen van de pols (zweet en vocht) kan ontsnappen en maakt het daarom een ideale optie voor het sporten. De horlogeband is door zijn moderne en technische uitstraling geliefd bij de sportieve horloge liefhebbers!

 

Smartwatch bandjes

Ook voor smartwatch bandjes kun je bij de horlogebandenspecialist terecht. Er zijn meerdere maten en kleuren dan je zou denken. Logischerwijs hebben veel fabrikanten nog niet nagedacht over de verschillende smaken van het publiek, maar hebben zij zich gericht op de techniek van de smartwatches die zij maken. Wij hebben een voorselectie gemaakt van passende banden voor diverse smartwatch merken. Een kleine greep uit ons assortiment: Apple WatchCookooFossil QGarminSamsungSony en nog veel meer. Staat jouw merk of model er niet bij? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Utrecht.

Leren horlogebandjes

Onze leren bandjes zijn handgemaakt van echt leer en leverbaar in maar liefst 14 verschillende kleuren. Onze nieuwste leren horlogebandjes zijn: Louisiana donkergroen, Pull Up cognac en Two Tone cognac. Deze drie bandjes worden hieronder verder toegelicht.

Verschillende horlogebandjes

  • De Pull Up cognac is een sportief model en gestikt in dezelfde kleur als de band. Boven en voeringleder zijn naadloos aan elkaar bevestigd met de rembordé technologie. De horlogeband heeft zodoende een bijzonder lange levensduur en is bovendien waterproof. Het horlogebandje gemaakt van 100% handgemaakt leer van een echte alligator met grote schub. De horlogeband is 5mm dik en loopt af naar 2,5mm. De lengte van het horlogebandje is 19cm. Het is hier weer mogelijk om een eigen gesp over te zetten.Horlogeband Pull up cognac

Bekijk horlogebandje

  • De Louisiana donkergroen is gemaakt van kalfsleer met een alligatorlook van een grote schub. Het is een klassiek en sportief design en aan de binnenkant voorzien van supersoft voeringleer. Ook geschikt voor mensen die hier allergisch voor zijn. Het horlogebandje is 3,5mm dik en heeft breedtevoeringen van 12mm t/m 30mm. De lengte van het bandje is 19cm (zonder gesp). Een eigen gesp kan worden overgezet op dit horlogebandje. Horlogeband louisiana donkergroen

Bekijk horlogebandje

  • Two Tone cognac is gemaakt van een zachte alligatorleder en een zweetbestendige oysterglove supersoft voeringleder. Deze materialen geven de Two Tone een zekere lichtheid en maken hem bovendien bijzonder huidvriendelijk, zacht en soepel. Voor deze horlogeband is echt alligatorleer gebruikt dat 100% handgemaakt is. Je eigen gesp is over te zetten op deze horlogeband, met een lengte van 19cm. De horlogeband heeft een dikte met een afloop van 4mm naar 3mm.Horlogeband Two Tone Cognac

Bekijk horlogebandje