Modena horlogebanden voor Vaderdag

De Horlogebandenspecialist

Het is bijna Vaderdag, dus dat betekent dat we alle vaders weer in het zonnetje mogen zetten. Weet jij al wat jij je (schoon)vader, man of vriend gaat geven? Wij adviseren jou één van onze stoere Modena horlogebanden. Het voordeel van deze horlogeband is dat je een bestaand horloge een nieuwe en frisse uitstraling kan geven. Daarbij hoef je niet gelijk een nieuw model horloge aan te schaffen, dus je bespaart op deze manier veel kosten. Benieuwd naar onze Modena horlogebanden? Wij hebben drie populaire bandjes voor je op een rijtje gezet.

Modena horlogebanden Zwart

Modena horlogebanden Zwart

De horlogeband Modena zwart is (hand)gemaakt van alligatorleer en heeft een sportief en classic design. Door de donkere kleur valt het minder snel op wanneer er viezigheid op het bandje terechtkomt. Vaak wordt dit Modena bandje gedragen bij relatief grote horloges van de merken Panerai, U-boat en Bell & Ross. Het bandje is 19,0 cm lang (zonder gesp) en 4,5 mm dik. Je kunt het bandje al bestellen voor 189,-

Modena horlogebanden Cognac

Een ander populair horlogebandje is de horlogeband Modena cognac. Ook bij dit bandje wordt het moderne design gecombineerd met een indrukwekkende riemenlook. Danzij het supersoft voedingleder voelt de Modena band heerlijk zacht aan de huid. De kleur cognac is daarbij erg populair en tijdloos. Het horlogebandje is 19,0 cm lang (zonder gesp) en 4,5 mm dik. Voor 189,- kan je dit bandje al bestellen.

Modena horlogebanden Cognac
Modena horlogebanden Donkerbruin

Modena horlogebanden Donkerbruin

Tot slot is de horlogeband Modena donkerbruin een geschikt vaderdagcadeau. Dit bandje is tevens met de hand gemaakt van alligatorleer. Voor (grote) horloges van de horlogemerken U-boat, Bell & Ross en Panerai is dit bandje een mooie aanvulling. De kwaliteit is uitstekend: zo is er gebruik gemaakt van supersoft voedingleder en zijn de randen perfect gelakt. Dit bandje kan je bestellen voor 189,-.