Vintage mode

De Horlogebandenspecialist

Vintage horlogeband

Vintage is inmiddels al langere tijd in de mode. Vintage mode is vaak oud. De kledingstukken en sieraden die in de jaren ’40 tot en met ’80 werden gedragen zijn nu bekroond tot vintage.  De term omvat dus “oude” kleding, accessoires of schoeisel. Maar dit hoeft niet te betekenen dat we met nieuwe producten geen vintage look kunnen creëren. Een look die in veel branches terugkomt.

Ook in de horlogebranche zien we veel vintage uitstralingen. Nu iedereen gewend is de tijd van z’n telefoonscherm af te lezen, is er maar één goede reden om een horloge te dragen: je wilt iets bijzonders om je pols. Daarom in onze collectie is daarom de Vintage leren horlogebandDeze horlogeband is gemaakt van het beste en zachtste rundleder. Het levendige oppervlak is een typisch kenmerk van deze Vintage horlogeband. Een met de hand gemaakt meesterstuk!

 

Vintage horlogeband vervangen

Vóór het vervangen 

horlogeband vervangen

Resultaat na vervanging 

horlogeband vervangen

Vintage horlogeband

Het vintage horlogebandje kun je overal mee combineren. Het vintage horlogebandje met de hand geborstelde toplaag, band zorgt voor het tijdloze patina-effect, dat geaccentueerd wordt door de krachtige contrastnaad. Het bandje heeft een bijzonder mooie, levendige structuur met een natuurlijk licht/donkereffect. Ga jij voor een vintage horlogebandje?

Bekijk op onze website ons hele assortiment vintage horlogebanden! Wil je de horlogebanden eerst in het echt zien? Wees welkom in onze Horlogebanden store in Utrecht!