Een sinterklaas- of kerstcadeau kopen doe je bij De Horlogebanden Specialist

De Horlogebandenspecialist

Ben jij op zoek naar een mooi sinterklaas of kerstcadeau? Wij helpen je graag

De feestdagen staan alweer voor de deur en jij bent nog op zoek naar een sinterklaas of kerstcadeau. Stress? Dat is helemaal niet nodig. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij enkele tips voor mooie sinterklaas- en kerstcadeaus op een rijtje gezet. En ja, wij weten zeker dat de ontvanger in kwestie er blij mee zal zijn!

Een horloge kan altijd een opfrisbeurt gebruiken. Het leuke is, bijna iedereen draagt wel een horloge of heeft nog een oud horloge liggen. Een horlogebandje is dus altijd een goed sinterklaas of kerstcadeau. Het hoeft niet duur te zijn, het is origineel, het is functioneel en het pimpt je huidige (oude) horloge! Daarom zetten wij, je raadt het al, de mooiste horlogebanden om als cadeau te geven op een rij. Vier jij geen Sinterklaas of kerst? Dan kun je hem ook altijd nog voor jezelf kopen.

Horloge Kaluga Zwart

Het rundleren racing horlogebandje

Het racing horlogebandje herken je aan de grote gaten in het bandje. Wij hebben dit bandje in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, donkerbruin en cognac. Ben je niet bekend met het racing horlogebandje? We hebben er al eens eerder over geschreven! Op dit moment een populair bandje, dus wij zeggen gegarandeerd succes als sinterklaas- of kerstcadeau.

De metalen horlogeband

Geef je liever een goud horlogebandje? Of ga je liever voor zilver? De metalen banden leveren wij in zowel goudkleur (double) als zilverkleur (staal). Als er op dit moment een leren bandje om het horloge zit kun je het horloge een hele andere uitstraling geven met een metalen horlogeband. Nog steeds zijn de metalenhorlogebanden in trek. Wij hebben verschillende uitvoeringen, grof maar ook fijn. Met een metalen horlogebandje als sinterklaas- of kerst cadeau ga je sowieso scoren!

Horlogeband Metaal Elegant Solid Double Goud
Rubber horlogeband

Het horlogebandje van rubber

Een horlogebandje van rubber ziet er stoer uit, maar is ook erg praktisch. De banden hebben over het algemeen een hoge treksterkte en zijn water- en weerbestendig. Vaak zie je alleen maar zwarte rubberen bandjes, maar wij hebben de rubberen bandjes in meerdere kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit een gespsluiting of vouwsluiting. De bandjes met vouwsluiting zijn eenvoudig zelf op maat te maken.

Het Apple smartwatch bandje vervangen?

Dat is bij ons geen probleem. We hebben veel verschillende alternatieven voor het smartwatch bandje van Apple. Van double tot space gray. Je kunt het allemaal bij ons verkrijgen. De afmetingen die wij hebben voor de smartwatch bandjes van Apple zijn 38mm en 42mm. Om iedere band binnen deze categorie zit een Apple smartwatch adapter bevestigd zodat je deze direct aan je Apple watch kunt bevestigen.

 

Smartwatch bandje hoco

Welk horlogebandje geef jij deze feestdagen cadeau? Wij zijn erg benieuwd.