Ferocase Horlogebox

De Horlogebandenspecialist

Op zoek naar een plek om je horloges op te bergen? Kijk eens naar onze Ferocase Horlogeboxen. Beschikbaar voor 6 horloges, maar ook voor zelfs 12 horloges!

Horlogebox Ferocase Meisterwerk Rotimer Mahagoni

Horlogebox Feroxase zes horloges

De ferocase horlogebox bestel je al vanaf 119,-. De variant voor zes horloges is verkrijgbaar in Mahagoni en Black. Ferocase horlogeboxen onderscheiden zich door het hoge niveau van het ontwerp en de kwaliteit van hun producten. De kwaliteit van deze horlogekisten is vergelijkbaar met die van Italiaanse horlogeboxen. Horlogeboxen uit China zijn in de meeste gevallen niet van echt hout maar van gelakt of gefineerd MDF.

Horlogebox Ferocase twaalf horloges

Voor 12 horloges hebben we de Rotimer en de Poseidon in ons assortiment. Het verschil tussen deze twee is dat de Poseidon volledig van hout is gemaakt en de Roteimer aan de voorkant is voorzien van vier roestvrijstalen sierschroeven. De Rotimer is beschikbaar in de kleuren Mahagoni en Black en is te bestellen voor maar €149,-. De Poseidon variant is verkrijgbaar in die verschillende kleuren. Namelijk, zwart wotelhout en mahagoni. Deze bestel je al voor maar 169,-.

Horlogebox Ferocase Meisterwerk Rotimer Black Oak
Horloge reisetui

Horloge reisetui

Zoek je iets waar je, je horloge in kunt doen als je op reis gaat? Dit reisetui is hiervoor de perfecte oplossing en biedt ruimte aan één horloge tijdens jouw trip. Bijkomend voordeel is dat het horloge direct toegankelijk is wanneer deze is uitgepakt in dit handige en vooral luxe etui. Dit horloge etui is gemaakt van PU leder voorzien van stoere stiksels. De binnenkant is bekleed met zacht zwart vilt waardoor jouw horloge stofvrij blijft en goed is beschermd tegen krasjes. Dit etui bestel je al voor maar 14,95,-