Gek op Nato-strap

Nato-strap horlogebandje nog steeds in

Iedere¬†horlogeliefhebber heeft ze weleens gezien. De minimalistische horloges met nylon bandjes. Vaak in vrolijke kleurcombinaties. Deze bandjes, ook wel Nato-straps genoemd (uiteraard verkrijgbaar bij ons ūüėČ zijn dankzij Filip Tysander op de radar gekomen.

Tysander was in 2011 aan het backpacken in Australi√ę. Hier spotte hij iemand met een Nato-strap bandje om zijn pols. Het horloge viel op door het minimalistische bandje, met een grote klok. Hij raakte hier zo door ge√Įnspireerd dat hij bij terugkomst in Zweden, direct aan de slag ging met zijn inspiratie. Deze horloges worden gekenmerkt door hun Nato-strap bandje met dunne kast. Doordat de Nato-strap¬†bandjes makkelijk te vervangen zijn, is het niet moeilijk om te vari√ęren met je horloge. Zo heb je voor¬†elke gelegenheid en outfit een horloge dat perfect staat.

De Horlogebanden Specialist heeft de Nato-strap horlogebandjes al een hele tijd opgenomen in ons assortiment. Kijk gerust eens rond in ons assortiment Nato-strap bandjes op onze website. Wil je deze nano strap horlogebandjes toch in het echt zien, kom langs in onze winkel en we laten je graag ons hele assortiment horlogebandjes zien! Wie weet vind je een bandje dat perfect bij je komende gelegenheid past!

nato-strap nato-strap