Omega: hét horloge in Rio

De Horlogebandenspecialist

Omega in Rio

De Olympische Spelen zitten er inmiddels op. Wij hebben erg genoten, jij ook? Naast alle sportactiviteiten waren er ook veel andere dingen te zien. Zo had Omega bijvoorbeeld een exclusieve woning voor alle gasten en genodigden. Het Omega house werd voor het eerst gelanceerd tijdens de Olympische Zomerspelen in Londen. Omega is dé officiële timekeeper van de Olympische Spelen.

Limited Editions

Omega heeft om deze reden drie horloges op de markt gebracht voor de Olympische Spelen. Een daarvan is de: ‘Seamster Driver 330M Rio 2016’. Het horloge is volledig geïnspireerd op Rio de Janeiro. De tweede heeft een blauwe band en de gestikte naden hebben de kleuren van de ringen. Dit horloge wordt de ‘Seamster Bullhead Rio 2016 genoemd’. Het laatst ontworpen horloge heeft een wijzerplaat die doet denken aan de drie olympische medailles waar het allemaal om draaide. Dit horloge wordt de ‘Speedmaster Mark II Rio 2016’ genoemd.

Horlogebanden

Heb jij niks met de Olympische Spelen? Of vind je de horloges, nu de spelen zijn afgelopen, achterhaald? Dan kun je ook gaan voor alleen een nieuw bandje van Omega. Top kwaliteit, mooie prijs en zéker niet achterhaald! 😉