Horlogebandje 24mm

Een horlogebandje 24mm is een veel voorkomende maat bij horloges. Alle horlogemerken gebruiken vaak dezelfde maten aangezien dit eenvoudiger is voor het fabriceren van de horlogebanden. Er zijn enkele horlogemerken die ervoor kiezen om enkele niet gangbare maten te gebruiken. Heb je een horlogeband 24mm nodig? Bekijk ons hele assortiment met horlogebanden.

Bekijk alle 24mm horlogebandjes!

Horlogeband opmeten

Naast horlogebanden van 24mm heeft De Horlogebanden Specialist een ruim aanbod in diverse maten horlogebanden. Om erachter te komen welke horlogeband geschikt is voor jou horloge zal je de band moeten opmeten. Het opmeten doe je door de maat van ‘oor’ tot ‘oor’ te meten met een liniaal. Lees in onze blog ‘Horlogeband opmeten‘ een uitgebreid uitleg over het opmeten van horlogebanden.

24mm

horlogebandje 24mm (rechte aanzet)

24mm horlogeband

Er zijn ook horlogemerken die ervoor kiezen om de horlogeband 24mm aan te laten sluiten op de horlogekast. Hierdoor ben je aangewezen tot het kopen van een horlogeband van het betreffende horlogemerk. Zie afbeelding hieronder. Je kunt duidelijk zien dat de horlogeband duidelijk aansluit op de kast. Een horlogebandje 24mm met een rechte aanzet past dan niet op het horloge.

Horlogebandje 24mm vaste aanzet

Horlogebandje 24mm vaste aanzet

Aanbod horlogebanden

De Horlogebanden Specialist heb je een ruime keuze aan 24mm horlogebanden. Deze horlogebanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als leer, rubber, nato en metaal. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze winkel!