Horlogebandje vervangen?

De Horlogebandenspecialist

Een compleet nieuwe look and feel? Vervang je horlogebandje!

Ben je uitgekeken op je horloge of is deze toe aan vernieuwing? Vervang je horlogebandje!  Wij zijn gespecialiseerd in horlogebandjes voor verschillende topmerken. De horlogebandjes die wij verkopen zijn handgemaakt en zijn van dezelfde materialen en kwaliteit als de originele merken. Merken maken vaak de horlogebandjes niet zelf, maar werken samen met leveranciers in Duitsland. Dit zijn dezelfde leveranciers waar wij mee samenwerken. Het mooiste is dat de maatvoering dus ook exact overeenkomt. Wil je de originele sluiting of gesp overzetten? Dit is geen enkel probleem. Bekijk nu onze top 4 producten.

Fossil-Horlogebandje-Ice-Blauw-De-Horlogebanden-Specialist

Horlogebandje Fossil

De Berlin is een kalfslederen horlogeband voor Fossil horloges. Ze zijn minimalistisch van vorm en hebben een modern parallel ontwerp. Verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren zoals ice blauw, lichtgroen, turquoise en pink voor 17,-.

 

Horlogebandje Diesel

Heb je een Diesel horloge en wil je je horlogebandje vervangen? Dan is dit model misschien wel geschikt voor jou! De klassieke en tijdloze Damian horlogebanden zijn gemaakt van kalfsleer met buffel reliëf. Ze zijn passend om elke pols en bij praktisch elke garderobe. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor 19,50,-.

Diesel-Horlogebandje-Wit-De-Horlogebanden-Specialist
Tissot-Horlogebandje-Vintage-Cognac-De-Horlogebanden-Specialist

Horlogebandje Tissot

Meer op zoek naar een vintage horlogebandje? Dan is de Tissot Vintage Cognac een goede optie! Deze horlogeband is gemaakt van het beste en zachtste rundleder. De geborstelde toplaag van deze band zorgt voor het tijdloze patina-effect, dat geaccentueerd wordt door de krachtige contrastnaad. Een onmiskenbaar en met de hand gemaakt meesterstuk! Verkrijgbaar voor 52,-.

 

Horlogebandje Breitling

De Breitling Swing is de belichaming van de hoogste kunst van het leerambacht. Dit horlogebandje heeft een klassiek sportieve uitstraling. De handgemaakte afwerking zorgt voor een tijdloze look, dat geaccentueerd wordt door de sterke opvulling van echte leervezels. Het zachte voeringsleder zorgt voor het hoogste draagcomfort. Verkrijgbaar voor 169,-.

Breitling-Horlogebandje-Zwart-De-Horlogebanden-Specialist

Horlogebandje vervangen, hoe doe je dit?

Je horlogeband vervangen kan heel eenvoudig. Met een handige horlogebandenaanzetter of gewoon thuis met een schilmesje. Bekijk de instructies of kom langs in onze winkel!