Horlogebandjes metaal

De Horlogebandenspecialist

Geef je horloge een compleet nieuw aanzicht! Vervang je horlogebandje!

Ken je dat moment dat je uitgekeken bent op je horloge en hij aan vervanging toe is? Vervang dan je horlogebandje! Zo zorg je ervoor dat je horloge een compleet nieuwe look krijgt en weer jaren mee gaat. Elk jaar stellen wij weer een fantastisch assortiment met horlogebanden voor jullie samen. Alle horlogebanden die wij verkopen zijn stuk voor stuk speciaal. Dit komt omdat ze allemaal handgemaakt zijn. Je kunt bij ons terecht voor leren horlogebandjes, rubberen horlogebandjes, nato horlogebandjes, smartwatch horlogebandjes en horlogebandjes metaal. Bekijk in deze blog de top 4 horlogebandjes metaal.

Horlogebandjes metaal vouwsluiting

Horlogeband Metaal Montana Bicolor

Het Metalen horlogebandje Montana Bicolor is een mooie horlogeband voorzien van een Luxe vouwsluiting met veiligheidssysteem. Deze metalen band is het ideale horlogeband voor het sportieve horloge. Deze metalen horlogeband is verkrijgbaar vanaf €27.50 en beschikbaar in de maten 20mm en 22mm.

Horlogeband Metaal Prince Staal

Het horlogebandje Metaal Prince Staal is een mooie stalen horlogeband voorzien van een sterke vouwsluiting. Door de fijne schakels die deze horlogeband heeft zijn de horlogeband soepel om de pols. Door er schakels uit te halen is deze horlogeband gemakkelijk zelf op maat te maken. Deze horlogeband van metaal is verkrijgbaar vanaf €49.95 en beschikbaar in de maten 18mm en 20mm.

Horlogebandjes metaal kopen
Horlogebandjes metaal elegant

Horlogeband Metaal Elegant Solid

Op zoek naar een massieve stalen horlogeband voorzien van een luxe vlindersluiting? Dan is het Horlogebandje Metaal Elegant Solid wat voor je! Deze horlogeband is gemakkelijk zelf op maat te maken door er schakels tussen uit te halen. Deze elegante horlogeband is verkrijgbaar vanaf €89,- en beschikbaar in de maten 18mm en 20mm.

Horlogeband Metaal Paris Double

Paris Double het horlogebandje van Metaal met een sportieve look en een luxe sterke vouwsluiting. Dit horlogebandje is voorzien van IP plating hierdoor behoudt het bandje zijn double kleur. Deze metalen horlogeband is verkrijgbaar vanaf €129.- en beschikbaar in de maat 24mm.

Horlogebandjes metaal

Horlogebandjes metaal vervangen, hoe doe je dit?

Heel eenvoudig! Maak gebruik van een handige horlogebandaanzetter of gewoon met een schilmesje. Bekijk de instructies of kom langs in onze winkel!