Horlogebandjes voor de feestdagen

De Horlogebandenspecialist

Het is alweer eind december en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Dé tijd voor gezelligheid, vrienden, familie en lekker eten! Dit doe je natuurlijk in je mooiste outfit. En een nieuw horlogebandje kan die outfit helemaal compleet maken! Wij hebben voor veel verschillende horloge merken passende bandjes. Zo creëer je altijd een match met de outfit die jij voor ogen had! En niet alleen dat, horlogebandjes zijn ook nog eens leuk om te geven! Ben je dus op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf of een naaste? Denk dan eens aan een leren, Smart Watch, rubber of vintage horlogebandje! Wij hebben de uitblinkers van het afgelopen jaar vast voor je uitgelicht!

leren horlogebandje

Leren horlogeband President Mahagoni

Deze elegante Mahagoni horlogeband heeft een handgemaakte zadelsteek. Het hoogwaardige Louisiana alligator leer geeft de horlogeband voelbare sterkte. De band is geschikt voor alle horloges met een rechte aanzet. Hij wordt veel gebruikt als standaard vervangende horlogeband voor horloges van exclusieve merken zoals Breitling, IWC en Tissot. Bestel hem nu voor 159,-.

Apple Watch bandje

Deze roestvrijstalen zilveren horlogeband is geschikt voor alle 38 mm Apple Watch modellen. Het bandje heeft dezelfde kleur als die van de Apple Watch en is gemakkelijk te verwisselen met het originele bandje. Dit bandje van het merk HOCO is stijlvol afgewerkt, comfortabel en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast wordt hij geleverd in een prachtige cadeauverpakking. Kortom een mooi cadeau voor de feestdagen! Bestel hem nu voor 179,-.

Apple Watch bandje
rubberen horlogebandje

Rubber horlogebandje Promaster

De rubberen Promaster horlogeband is ideaal als vervangend duik horlogebandje. Hij wordt onder andere gebruikt op Citizen Promaster en Seiko duikhorloges. Als hulpmiddel voor de duiker zijn de No Decompression Limits op de band afgedrukt. De horlogeband is gemaakt van silicone en aan de band zit een sterke roestvrijstalen gesp. Verkrijgbaar voor 17,95,-.

Vintage horlogebandjes London Cognac

De handgemaakte vintage horlogeband London Cognac wordt ontworpen uit één stuk leder en alleen bewerkt met natuurlijke plantaardige stoffen. Deze stoere en onderscheidende horlogebanden ontwikkelen in de loop der jaren een geheel individuele uitstraling. Je bestelt hem al voor 39,-.

Tissot-Horlogebandje-Vintage-Cognac-De-Horlogebanden-Specialist