Horlogebox

Horlogebox

Vaak wordt er bij de aanschaf van een horloge een horlogebox geleverd waarin u het horloge kan zetten om uw horloge netjes te houden. Toch hebben veel mensen en wellicht ook u meerdere horloges en dan allerlei losse horlogeboxen niet meer zo handig. Wat u dan nodig heeft is een horlogbox ook wel horloge doosje, horloge kist of watchwinder genoemd.

Bekijk alle horlogeboxen

horlogebox

horlogebox

Watchwinders

Heeft u een automatisch horloge? Dan zijn watchwinders waarschijnlijk iets voor u! Onze watch winders onderscheiden zich door het hoge niveau van het ontwerp en de kwaliteit. Onze watchwinders zijn door de luxe uitstraling en een laag geluidsniveau en energieverbruik

HorlogekistĀ kopen

Waar moet u opletten als u een horlogebox / horlogedoos koopt? Een paar standaard dingen waar u op zult letten zijn de prijs en hoeveel horloges erin kunnen. Let daarnaast ook op de kwaliteit van de horlogekist. Bij De Horlogebanden Specialist verkopen wij ook enkele horlogeboxen. De Horlogebanden Specialist is officieel distributeur van Ferocase Horlogeboxen. Ferocase is toonaangevend in de markt van watchwinders en watchboxes.

Horlogebox mee op reis

Als u op reis gaat draagt u waarschijnlijk ook een horloge. Het is dan ook prettig om uw horloge een opbergplaats te geven in bijvoorbeeld een reisetuiĀ of horlogekoffer. Deze zijn er in verschillende formaten! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor horlogebandjes.

Benieuwd naar ons assortiment horlogeboxen? Bekijk ze in onze webshop of kom langs in onze winkel in Utrecht!