Horlogebox

Vaak wordt er bij de aanschaf van een horloge een horlogebox geleverd waarin je het horloge kan zetten om uw horloge netjes te houden. Toch hebben veel mensen en wellicht ook jij meerdere horloges en dan allerlei losse horlogeboxen niet meer zo handig. Wat je dan nodig hebt is een horlogbox ook wel horloge doosje, horloge kist of watchwinder genoemd.

Bekijk alle horlogeboxen

horlogebox

horlogebox

Watchwinders

Heb je een automatisch horloge? Dan zijn watchwinders waarschijnlijk iets voor je! Onze watch winders onderscheiden zich door het hoge niveau van het ontwerp en de kwaliteit. Onze watchwinders zijn door de luxe uitstraling en een laag geluidsniveau en energieverbruik

Horlogekist kopen

Waar moet je opletten als je een horlogebox / horlogedoos koopt? Een paar standaard dingen waar je op zult moeten letten zijn de prijs en hoeveel horloges erin kunnen. Let daarnaast ook op de kwaliteit van de horlogekist. Bij De Horlogebanden Specialist verkopen wij ook enkele horlogeboxen. De Horlogebanden Specialist is officieel distributeur van Ferocase Horlogeboxen. Ferocase is toonaangevend in de markt van watchwinders en watchboxes.

Horlogebox mee op reis

Als je op reis gaat draag je waarschijnlijk ook een horloge. Het is dan ook prettig om je horloge een opbergplaats te geven in bijvoorbeeld een reisetui of horlogekoffer. Deze zijn er in verschillende formaten! Uiteraard kunt je ook bij ons terecht voor horlogebandjes.

Benieuwd naar ons assortiment horlogeboxen? Bekijk ze in onze webshop of kom langs in onze winkel in Utrecht!