Huawei Watch band

Naast Apple en Samsung heeft ook Huawei haar eerste stappen gezet op de markt voor wearables gezet. De Huawei Watch is een waar genot voor het oog en indrukwekkend high end smartwatch. De Horlogebanden Specialist heeft net als horlogebanden voor Apple en Samsung universele horlogebanden voor de Huawei Watch. Benieuwd naar ons assortiment huawei watch banden? Bekijk ze snel!

Bekijk onze collectie Huawei bandjes!

De Huawei Watch band

De Huawei Watch heeft het design van een klassiek horloge, maar is veel meer dan dat. Kies uit maar liefst 40 verschillende klokontwerpen; van een zwart display met gouden details tot een helderblauw scherm. De Huawei Watch draait op een Android Wear besturingssysteem en maakt het mogelijk om via bluetooth en Wi-Fi verbinding te maken met je telefoon. Je hebt eenvoudig toegang tot inkomende gesprekken, berichten, e-mails,Huawei Watch kalenderberichten en app notificaties. Ook blijven actievelingen op de hoogte van hun gezondheid dankzij de hartslagmonitor en ingebouwde stappenteller. Word bewust van uw leefstijl met de unieke 6-assige bewegingssensor. Deze houdt bij hoe actief je dagen indeelt; het meet of je loopt, fietst, rent of stilzit. De Huawei Watch kan je ook met je stem besturen. Benieuwd hoe hoog die berg eigenlijk is die je aan het beklimmen bent? Stel al lopend je vraag; door ‘Ok Google’ te zeggen doet de Huawei Watch het werk voor je, zodat je flink de pas erin kunt houden.

Smartwatch huawei watch

Raak je na het afwisselen van de verschillende klokontwerpen ook op je Huawei Watch band uitgekeken? Customizen met bandjes is een ware trend in wearable-land. Bij de Horlogebanden Specialist kun je terecht voor verschillende horlogebandjes passend voor de Huawei Watch. Je nieuwe bandje vervang je makkelijk met een schuifje aan de onderzijde van de smartwatch. Bekijk eventueel onze eerdere blog waar we ingaan op het vervangen van een smartwatch bandje.

Meer informatie Huawei Watch horlogebanden

Benieuwd naar ons assortiment Huawei Watch of andere horlogebanden? Bekijk ons assortiment horlogebanden op onze website of kom ze in het echt bekijken in onze winkel!