Leren horlogeband

Leren horlogeband

Op zoek naar een horlogeband met een stoere klassieke uitstraling? Kijk eens naar een leren horlogeband. Een horlogeband van leer geeft je horloge gelijk een ander uiterlijk. Bij de Horlogebanden specialist bieden we jou een uitgebreid assortiment met leren horlogebanden. Onze leren horlogebanden zijn allemaal gemaakt van echt leer. Dit klinkt dubbel, maar er zijn ook horlogebanden op de markt gemaakt van imitatieleer. Bij ons koop je leren horlogebandjes van hoge kwaliteit, die voldoen aan gestelde cites eisen. Deze blog geeft je een overzicht van een aantal van onze leren horlogebanden.

Bekijk alle leren horlogebanden

Horlogeband Alligator Nubuck

Nubuck alligator zwart leren horlogeband

De Alligator Nubuck is gemaakt van echt alligatorleer. Het geeft jouw horloge een exclusieve look. De horlogeband is zonder gesp 19,6 centimeter. Door het handmatig polijsten en borstelen van het leer ontstaat het fluwelen effect. Het materiaal van deze leren horlogeband zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Deze horlogeband kan worden gebruikt als standaard vervangende horlogeband voor horloges met een rechte aanzet.

Horlogeband Lima

De HorlogebandĀ Lima is gemaakt van stuisvogelleer. Dit stuisvogelleer zorgt voor het levendige oppervlak. De noppen waar de veren in hebben gezeten geven een extra effect waardoor dit leer zich kan onderscheiden. De lengte van deze horlogeband is 19,6 centimeter, deze afmeting is zonder gesp. De gesp is te verkrijgen in staal of goudkleurig. Uw eigen gesp kan ook worden overgezet.

Horlogeband Spitfire

Leren horlogeband

De horlogeband Spitfire is gemaakt van alligatorleer. Het borstelen van het leer geeft een zijdeachtig glanzend oppervlak. Dit geeft een bijzonder fraai en luxe uitstraling. De horlogeband is zonder gesp 18,8 centimeter groot. De onderkant is anti allergisch en waterproof. Voor een optimaal draagcomfort is de zachte voeringleer van speciaal ontwikkeld rubber like leer.

Bekijk al onze leren horlogebanden op onze website of kom langs in onze horlogebanden winkel in Utrecht!