Metalen horlogeband

De Horlogebandenspecialist

Altijd al een robuuste, stevige horloge gewild? Kijk eens naar een metalen horlogeband! Bij de Horlogebanden Specialist hebben wij verschillende uitvoeringen, die jouw horloge de juiste uitstraling geven. Zo ben je helemaal klaar voor de herfst! De metalen horlogebanden zijn huidvriendelijk, van stevige kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden. Wat dacht je van een mat zwarte horlogeband? Of ga je voor een klassieker model met een massief zilveren Milanaise? Om jouw keuze te vergemakkelijken hebben wij een aantal hardlopers voor je uitgelicht.

Bekijk hier alle metalen horlogebanden.

Horlogeband Milanaise massief, luxe zware uitvoering

De Milanaise horlogebanden zijn gemaakt van metalen draden die verwerkt worden tot een robuust en flexibel vlechtwerk. Het geeft de karakteristieke look aan de kenmerkende Milanaise horlogebanden. Deze band in luxe zware uitvoering is verkrijgbaar in mat of glans en is gemaakt van stainless steel. Hij is tevens voorzien van luxe vouwsluiting met drukkers.

Metalen horlogeband Milanaise

Metalen horlogeband California black

De horlogeband California Black is gemaakt van stainless steel en heeft een PVD-coating. Hierdoor verkleurt de band niet en blijft deze voor lange tijd mooi. Hij is verkrijgbaar in mat of glanzend zwart. Dit geeft het horloge een stevige uitstraling. De horlogeband is tevens voorzien van een luxe vouwsluiting.

Metalen horlogeband zwart

Horlogeband metaal Paris double

Het model Paris Double is een massieve horlogeband gemaakt van stainless steel. Het is een perfecte horlogeband voor de wat grotere horloges. De totale lengte van deze horlogeband is 18,0 cm in gesloten toestand. Hij is gemakkelijk zelf op maat te maken, daarmee kan hij worden ingekort tot 13,2 cm. Dankzij de IP-plating blijft de Paris Double zijn gouden kleur behouden.

Benieuwd naar ons hele assortiment metalen horlogebanden? Bekijk ze op onze website of kom langs in onze winkel in Utrecht.

Horlogeband metaal