Berlin horlogeband: populair model

De Horlogebandenspecialist

De horlogeband Berlin is handgemaakt van kalfsleder en is dus heerlijk zacht om je pols. Door dit kalfsleer heeft de horlogeband ook een geweldig, authentiek en modern design. De Berlin is minimaal vormgegeven en heeft een parallel ontwerp. De Berlin horlogeband is populair aan horloges van Mondaine, maar past ook goed bij bijvoorbeeld merken als Danish Design, Skagen, Xen en Alfex. In dit blogartikel behandelen we enkele unieke eigenschappen van het Berlin horlogebandje.

Bekijk alle horlogebanden passend voor omega!

kleuren_bandjes3

Berlin Horlogeband – Kleurrijk assortiment

Dit horlogebandje past bij veel merken en is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor is het makkelijk om combinaties te maken. Alle kleuren van het Berlin model zijn verkrijgbaar bij de Horlogebanden specialist. Het betreft 22 verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, grijs, maar ook opvallende kleuren, zoals mintgroen, rood en royalblauw ontbreken niet. Grote kans dat jouw favoriete kleur erbij zit!

Berlin Horlogeband – Anti-allergisch

Ben jij allergisch voor leer of nikkel? Dit is de oplossing! Berlin bandjes kun je namelijk gewoon dragen als je allergisch bent voor leer of nikkel. De band heeft aan de binnenkant een anti-allergische voering en het bevat een anti-allergische nikkelvrije gesp. Deze gesp is ook nog eens in twee kleuren beschikbaar, zowel in staal als in goudkleur. Kortom, de Berlin horlogeband is zeker een goed alternatief voor een leerliefhebber die allergisch is voor leer en/of nikkel.

havana

Berlin Horlogeband – Onderscheidend

Naast dat het Model Berlin een mooi en modern design heeft, heeft het model een opvallend kenmerk. De horlogeband Berlin bevat namelijk geen stiksels en bestaat dus uit één mooi geheel zoals te zien is hieronder. Ben jij er al over uit voor welk type Berlin jij gaat?