Motorola Moto 360

De Horlogebandenspecialist
Motorola Moto 360 horloge

Dit lijkt op een simpel & normaal horloge, maar dat is het niet. De Motorola Moto is namelijk een smartwatch! Tegenwoordig worden smartwatch horloges steeds populairder en het merk Motorola speelt hier slim op in. Vanaf jouw horloge kun je namelijk zien of je gebeld wordt en door wie. Je krijgt meldingen van afspraken in jouw agenda en je kunt zelfs zien wat er op sociale media wordt gedeeld. Wil je nog meer weten over de functionaliteiten, de kosten en het design? Meer informatie vindt je hieronder in het blog en online op onze website.

Functionaliteiten

De Motorola Moto 360 smartwatch heeft veel verschillende functionaliteiten. Zo kan het horloge met verschillende stemcommando’s worden bediend. Je kunt bijvoorbeeld het weer, sportuitslagen en het nieuws voorgelezen krijgen. Daarnaast helpt het uurwerk jou ook met het maken van notities bij belangrijke gesprekken. Het alarm instellen voor als je niet te laat wilt komen of gewoon de tijd bekijken. Kortom, de Motorola Moto 360 heeft alle functionaliteiten die een smartwatch moet hebben.

Het design

Het scherm van het smartwatch horloge is bijna helemaal rond. Onderin de wijzerplaat zit namelijk een klein inkeping wat de horlogeplaat uniek maakt. De wijzerplaten zijn subliem en stijlvol afgewerkt, daardoor zie je bijna niet dat het een smartwatch is. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om ander watchface te nemen. Smartwatch faces zijn verschillende templates die de opmaak van je smartwatch interface bepalen. Zo heb je voor iedere gelegenheid een andere wijzerplaat. Je kunt watchfaces online op het internet downloaden of er zelf een ontwerpen. Verder kun je ook het horlogebandje aanpassen. Bij de Horlogebanden Specialist hebben we verschillende horlogebanden passend voor de Motorola smartwatch!