Populaire Horlogebandjes zomer 2018

De Horlogebandenspecialist

De zomer is inmiddels al enige tijd op gang en we hebben al heel erg veel zonnig weer gehad. Bij zonnig weer horen toch weer ander horlogebandjes dan bij de andere seizoenen. Benieuwd wat de bestsellers zijn deze zomer maanden? We zetten de top 3 voor je op een rij!

Horlogeband leer president mahagoni | Horlogeband leer | Horlogebanden specialist

Op nummer 1. Horlogeband Leer President Mahagoni.

Elegant en sportief tegelijk! Een sterke padding verleent de voorname horlogeband van hoogwaardig Louisiana alligator voelbare sterkte. Met een handgemaakte zadelsteek en het luxueuze vijfvoudige handlakwerk van de randen maakt dit de President Mahagoni een exclusief accessoire voor de veeleisende horlogeliefhebber. De President Mahagoni is geschikt voor alle horloges met een rechte aanzet en wordt veel gebruikt als standaard vervangende horlogeband voor horloges van de exclusieve merken.

 

Op nummer 2. Horlogeband Cartier Santos 100 zwart leer

De vervangende Santos 100 horlogeband is vervaardigd van bijzonder soepel en zacht leder. Het naadloos aan het bovenleder bevestigd softglove voeringleder maakt de horlogeband bijzonder soepel en huidvriendelijk. Het gaat hier om een vervangend product gemaakt van rundleer met een alligator print. Dit is geen originele Cartier horlogeband.

 

Horlogeband Omega Zwart

Op nummer 3. Horlogeband Omega Zwart

Gemaakt van hoogwaardig Louisiana alligatorleer en superzacht voeringleer. Voor de Louisiana word een hoogwaardig in het vat geverfd alligatorvel gebruikt als uitgangsbasis dat zijn zijdeachtig glanzend oppervlak krijgt door een kostbaar handmatig borstelproces. Een unieke horlogeband voor de veeleisende horlogeliefhebber. Een horlogeband gemaakt van echt alligator leder (CITES  gecertificeerd), geeft een bijzonder fraaie en zeer luxe uitstraling. De Master horlogeband is alleen geschikt voor het nieuwe type Omega vouwsluiting zoals deze op de foto staat afgebeeld.