Rolex horlogeband

De Horlogebandenspecialist

Een nieuwe Rolex horlogeband

Geef je oude Rolex een nieuwe uitstraling. Dit kan heel eenvoudig door middel van het vervangen van je Rolex horlogeband. Een Rolex is een exclusief horloge dat lang mee gaat, het kan echter voorkomen dat de horlogeband gaat slijten, of dat je toe bent aan een nieuwe look voor jouw Rolex horloge. Kijk eens naar de mogelijkheden die De Horlogebanden Specialist biedt. Wij hebben een ruim assortiment Rolex horlogebandjes. Deze zijn exclusief en handgemaakt van de beste kwaliteit. Onze Rolex horlogebandjes voldoen aan alle eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden. In deze blog laten we er een aantal zien.

Bekijk alle Rolex horlogebanden.

Horlogeband Rolex Alligator Classic Cognac

De horlogeband Rolex Alligator Classic Cognac is handgemaakt van het leer van een echte alligator (grote schub). Het horlogebandje heeft een classic design en de voering van de band is anti allergisch. De horlogeband is 5mm dik en bij een bandbreedte van 16mm t/m 22mm is de lengte van dit horlogebandje 19,0 cm. De gesp is verkrijgbaar in een staal of goudkleur.

Rolex Alligator Classic Cognac horlogeband

Horlogeband Rolex King donkerbruin

De horlogeband Rolex King is handgemaakt van echt alligator leer. Let op: Deze horlogeband is speciaal gemaakt voor de Daytona vouwsluiting van Rolex. Het horlogebandje zal niet passen op andere sluitingen. Houdt daar rekening mee tijdens de aanschaf. De lengte is 14,4cm (zonder sluiting). Het horlogebandje is handgemaakt van echt alligator leer.

Rolex horlogeband King donkerbruin

Horlogeband Rolex Senator zwart

Het supersoft voeringsleder zorgt ervoor dat de horlogeband Rolex Senator een optimaal draagcomfort heeft, zelfs bij hardere belasting. Het louisiane alligator leer wordt zo geborsteld dat het horlogebandje een zijdeachtig glanzend oppervlak heeft. Belangrijk detail is dat je eigen originele gesp kan worden overgezet op deze horlogeband.

Rolex horlogeband Senator

Horlogeband Rolex Bahamas blauw

De horlogeband Rolex Bahamas is een tijdloze klassieker! Gemaakt van echt krokodillenleer. De krokodillenhuid wordt volledig met de hand bewerkt. Dit zorgt voor een prachtig glanzend oppervlak, verder maakt de zachte voeringsleer de horlogeband huidvriendelijk wat zorgt voor een hoog draagcomfort.

Rolex horlogeband

Meer informatie Rolex horlogebanden

Wens je meer informatie over Rolex horlogebanden of ben je benieuwd hoe ons hele assortiment horlogebanden eruit ziet? Bekijk onze website of kom langs in onze winkel!