Ga mee met de Scandinavische horloge trends

Dit jaar zien we nog meer Scandinavische invloeden in Nederland. De minimalistische en tijdloze ontwerpen genieten de voorkeur. En de horlogebranche gaat mee. We zien steeds meer klassieke uurwerken en horlogebandjes, zowel voor dames als heren. Wil je ook mee met deze trend? We hebben drie uitstralingen voor je op een rij gezet:

Scandinavische horloge trends

Uitstraling #1: Kies voor klassieke eenvoud
Het “less is more” principe is helemaal terug. Hoe eenvoudiger hoe beter. Hoe eenvoudiger de wijzerplaat, hoe klassieker het horloge eruit ziet. Kies je voor eenvoud? Bekijk dan bijvoorbeeld Horlogeband Batoon Chur Caramel. De Berlin is een kalfslederen band in een modern design. Minimalistisch van vorm en een modern parallel ontwerp.

horlogebandje chur caramel

Uitstraling #2: Fijn geweven metalen banden
Een tweede look die we dit jaar ook gaan zien, zijn de metalen horlogebanden. Veelal fijn geweven en gevlochten. De Milanaise horlogeband is daar een goed voorbeeld van.

Horlogeband Metaal Milanaise Staal
Uitstraling #3: Select your scandinavian colour!

Opvallend binnen de Scandinavische stijl is het kleurgebruik. We zien naast de zwarte en donkerbruine horlogebanden ook rood en donkerblauwe horlogebandjes terug. We hebben enkele modellen voor je geselecteerd:

horlogebandje chur rood

Horlogeband Batoon Chur

Horlogeband Cashmere donkerblauw

Horlogeband Batoon Chur

Meer informatie horlogebanden

Benieuwd naar de laatste horloge trends of benieuwd naar ons hele assortiment horlogebanden? Bekijk onze website of kom langs in onze Horlogebanden Specialist winkel in Utrecht!