Smartwatchbandjes kopen?

De Horlogebandenspecialist

Je ziet ze overal, die horloges met een moderne look en tal van functionaliteiten. De één nog hipper dan de ander. De digitale klok met een kleine ingebouwde computer die te koppelen is aan je telefoon. In dit digitale tijdperk zijn de smartwatches niet meer weg te denken! Om nog meer uit te blinken met jouw smartwatch is het belangrijk om een horlogeband te kiezen die jouw horloge compleet maakt. De Horlogebandenspecialist heeft smartwatchbandjes in verschillende materialen en kleuren en voor verschillende merken.

Waarom smartwatchbandjes vervangen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw smartwatchbandje stuk is gegaan, maar het kan ook zijn dat je uitgekeken bent op je huidige bandje en deze wilt vervangen. De smartwatchbandjes van de Horlogebandenspecialist zijn voorzien van een easy change systeem. Op deze manier kunnen de bandjes gemakkelijk vervangen worden en kun je keer op keer een nieuwe uitstraling geven aan je smartwatch. Ook kunnen bij verschillende smartwatchbandjes de gesp overgezet worden waardoor jij jouw eigen smartwatchbandje creëert!

Welk materiaal is geschikt voor jou? 

De horlogebanden voor smartwatches zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het is in eerste instantie belangrijk dat je het materiaal kiest dat het best past bij jou en je horloge. Vervolgens dien je met een aantal specifieke eigenschappen rekening te houden. De Horlogebandenspecialist heeft smartwatches bandjes in de materialen leder, rubber, canvas en metaal.

  • Bij een leren horlogeband weet je zeker dat de draagcomfort optimaal zal zijn. Leer is stevig materiaal en staat bekend om de stijlvolle uitstraling.
  • Rubberen smartwatchbandjes zijn uitermate geschikt voor sporters. Rubber is namelijk waterafstotend en daarmee goed bestendigd tegen vocht.
  • Canvas smartwatchbandjes zorgen voor een sportieve uitstraling. Het handgemaakte materiaal is bijzonder sterk en heeft een buitengewoon lange levensduur.
  • Een metalen smartwatchbandje zorgt voor een chique uitstraling en is gemakkelijk op maat te maken door er schakels tussen uit te halen. De metalen smartwatchbandjes zijn massief en voelen zwaar aan.

Welke kleur past bij jou?

De Horlogebandenspecialist heeft smartwatchbandjes in 14 verschillende kleuren. Het uitgebreide kleurenaanbod aan smartwatchbandjes zorgt ervoor dat jij voor een tijdloze horlogeband kunt kiezen of juist mee kan in de trends van het seizoen. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw horloge niet alleen opvalt door het luxe klokje, maar ook door het hippe bandje!

Horlogeband meten

Welke breedte smartwatchband heb je nodig?

De smartwatchbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dit verschilt ook weer per merk. In de meeste gevallen zijn de maten van een horlogeband een even getal. De smartwachtbandjes variëren tussen de 14 en 44mm. Zo wordt er bij de Apple Watch bandjes onderscheidt gemaakt tussen een kleine Apple Watch (38 en 40mm) en een grote Apple Watch (42 en 44mm).

De Fossil Q smartwachbandjes variëren weer tussen de 14mm en 22mm. Het is belangrijk dat je de maat goed op meet voordat je je bandje bestelt. Een te smalle horlogeband staat niet mooi en zorgt voor speling waardoor je het risico loopt om je horloge te verliezen.

Merken op de Horlogebandenspecialist.nl

Wij bieden smartwatchbandjes voor de merken Apple, Cookoo, Fossil, Garmin, LG, Pebble, Samsung, Motorola, Sony, Huawei, Asus en Ticwatch. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bezoek dan direct onze website.

Smartwatch