Top 5 best verkochte producten – De Horlogebanden Specialist

De Horlogebandenspecialist

We hebben ze voor je op een rijtje gezet. De best verkochte producten van het afgelopen half jaar. Ben jij benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan verder! Een eerste conclusie die we al kunnen trekken is dat wij zeker niet alleen horlogebanden verkopen…

Horlogebox Ferocase Poseidon Mahagoni

1. Horlogebox Ferocase Poseidon Mahagoni
Op de eerste plaats staat de horlogebox van Ferocase in de uitvoering Poseidon Mahagoni. Dit is een horlogebox waar je 12 horloges in kunt bewaren. De doos is met de hand afgewerkt, in de kleur mahagoni hout. De bekleding binnen in de box is zwart velours en de doos is ook geschikt voor grotere horloges.

2. Horlogebox Ferocase Poseidon Zwart

Op de tweede plaats staat een vergelijkbare horlogebox van Ferocase, maar dan in de uitvoering Poseidon Zwart.

 

box2Horlogebox Ferocase Poseidon Zwart
Watchwinder Rytmus Black 

3. Watchwinder Rytmus Black 

Op de derde plaats staat de watchwinder Rytmus Black. De luxe uitstraling en het lage geluidsniveau en energieverbruik zorgen ervoor dat de watchwinder prima geschikt is voor plaatsing in je woon- of slaapkamer. Je horloge wordt door de watchwinder keurig opgewonden, zodat het energiepeil behouden blijft en je, je horloge op elk gewenst tijdstip kunt dragen zonder het op te winden of de tijd te corrigeren. Kortom, de watchwinder is een onmisbare accessoire voor een automatisch horloge.

4. Horlogebandaanzetter

Op de vierde plaats staat de horlogebandaanzetter. Een handig stukje gereedschap om zelf snel en gemakkelijk een horlogeband te vervangen. Door de inkeping in het metaal kan de verende pin makkelijk ingedrukt worden en zo eenvoudig verwijderd worden. De andere kant wordt vaak gebruikt om de gespen en sluitingen van de horlogeband te verwisselen.

Horlogebanden aanzetter | De horlogebandenspecialist
Horlogeband leer president mahagoni | Horlogeband leer | Horlogebanden specialist

5. Horlogeband Leer President Mahagoni

Op de vijfde plaats staat pas het eerste horlogebandje. Elegant en sportief tegelijk! Een sterke padding verleent de voorname horlogeband van hoogwaardig Louisiana alligator voelbare sterkte. Met een handgemaakte zadelsteek en het luxueuze vijfvoudige handlakwerk van de randen maakt dit de President Mahagoni een exclusief accessoire voor de veeleisende horlogeliefhebber.