Top 5 producten zomer 2017

De Horlogebandenspecialist
Rubber Pro Master Zwart

 1. Rubber Pro Master Zwart

Hét vervangende duik horlogebandje van het type dat onder anderen op Citizen Promaster en Seiko duikhorloges gebruikt wordt. Op de band zijn de No Decompression Limits (N.D. Limits) afgedrukt, als hulpmiddel voor de duiker. De horlogeband is gemaakt van sillicone, in tegenstelling tot de vroegere harde kunststofvarianten. Aan de band zit een stevige roestvrijstalen gesp. Bestel deze band voor maar 17,95.

2. Nato Strap Zwart Grijs Original James Bond

Onze Nato Straps zijn gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft. De gesp en bandhouders zijn gemaakt van 316L extra sterk roestvrij staal. Bestel deze Nato Strap al voor maar 14,95.

Nato Strap Zwart Grijs Original James Bond
Horlogebox Ferocase Poseidon Mahagoni

3. Horlogebox Ferocase Poseidon Mahagoni

Ferocase horlogeboxen onderscheiden zich door het hoge niveau van het ontwerp en de kwaliteit van hun producten. De kwaliteit van deze horlogekisten is vergelijkbaar met die van Italiaanse horlogeboxen. Horlogeboxen uit China zijn in de meeste gevallen niet van echt hout maar van gelakt of gefineerd MDF. Bestel deze Ferocase voor maar 169,-.

4. Watchwinder Papermoon Red Burlwood

Ferocase watchwinders onderscheiden zich door het hoge niveau van het ontwerp en de kwaliteit van hun producten. De kwaliteit van deze horlogewinders is vergelijkbaar met die van Italiaanse watchwinders. De luxe uitstraling en een uiterst laag geluidsniveau en energieverbruik zorgen ervoor dat de watchwinder prima geschikt is voor plaatsing in jouw woon of slaapkamer. Jouw horloge wordt door de watchwinder keurig opgewonden, zodat het energiepeil behouden blijft en je jouw horloge op elk gewenst tijdstip kunt dragen zonder het op te winden of de tijd te corrigeren. Bestel deze Watchwinder voor maar 299,-

Watchwinder Papermoon Red Burlwood
Horlogeband President Zwart

5. Horlogeband President Zwart

Elegant en sportief tegelijk! Een sterke padding verleent, het voorname horlogebandje van hoogwaardig Louisiana alligator, voelbare sterkte. Met een handgemaakte zadelsteek en het luxueuze vijfvoudige handlakwerk van de randen maakt dit de President een exclusief accessoire voor de veeleisende horlogeliefhebber. Het horlogebandje President is geschikt voor alle horloges met een rechte aanzet en wordt veel gebruikt als standaard vervangend horlogebandje voor horloges van de exclusieve merken. Bestel hem al voor maar 159,-.