Watchwinder Ferocase

De Horlogebandenspecialist

Automatisch horloge opbergen?

Opzoek naar een horloge opbergbox voor jouw automatische horloge? Kijk eens naar de voordelen van een watchwinder. Exclusieve horloges verdienen een goede plek om opgeborgen te worden. Mensen met een automatisch horloge kennen het probleem van opbergen wel, bij opnieuw dragen van het automatische horloge moet het horloge eerst gecorrigeerd of opgewonden worden. Een watchwinder is hiervoor de oplossing! Door de automatische beweging blijft het horloge lopen en staat het horloge op tijd wanneer je hem weer omdoet. De Horlogebandenspecialist heeft een ruim aanbod aan watchwinders, in dit blogartikel tonen we een klein overzicht:

Bekijk hier alle watchwinders

Luxe Watchwinder Classima Ebony

Luxe Classima Ebony

De Luxe Watchwinder Classima Ebony is geschikt voor maximaal twee horloges. Het hout geeft een zeer uniek design en is met de hand afgewerkt. De Watchwinder Classima draait automatisch een swiss geneva programma af, hierdoor uitstekend geschikt voor de Zwitserse uurwerken. Het grote voordeel is dat deze watchwinder draait op batterij en op lichtnet. 

Luxe Riviera Black

De Luxe Watchwinder Riviera Black is gemaakt van acryl, hout en is met de hand afgewerkt. Hij biedt ruimte voor vier automatische horloges (ook geschikt voor grotere horloges). Deze watchwinder heeft een automatisch swiss programma en werkt op zowel lichtnet als op batterijen.

Luxe Watchwinder Riviera Black
Luxe Watchwinder Catwalk Black

Luxe Catwalk Black

Voor de echte horloge verzamelaar is er de Luxe Watchwinder Catwalk Black. Deze watch winder biedt ruimte voor maar liefst 8 horloges (ook geschikt voor grote horloges). Vier horloges kunnen gelijktijdig worden opgewonden, daarnaast is er onderin de opberglade nog ruimte voor 5 horloges. De watchwinder draait op het automatische swiss programma en werkt zowel op lichtnet als op batterijen. De pootjes aan de onderkant zijn er om krassen aan de ondergrond te voorkomen.

Meer informatie Watchwinders

Wil je meer informatie over watchwinders? Bekijk onze webshop of kom langs in onze winkel in Utrecht!