Wedding season! Kies het geschikte horloge

De Horlogebandenspecialist

Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat er ook weer veel bruiloften worden gevierd. Je bruiloft is een van de mooiste momenten van je leven. Bij het organiseren van de grote dag moet dan ook aan alles gedacht worden. Zo is er vaak ook een dresscode voor de dag of avond. Denk aan thema’s als Cocktail, Black Tie, Tenue de Ville of Smart Casual. Daar hoort natuurlijk ook een mooi horloge met een bijpassende horlogeband bij.

Stijl van de bruiloft: horloge bruiloft

Om erachter te komen welk horloge het beste bij de dag past is het goed om na te gaan wat de stijl van de bruiloft is. Denk hierbij aan de locatie waar de bruiloft plaatsvindt. Is het bijvoorbeeld een bruiloft in de kerk of juist op het strand? Hier pas je jouw kleding op aan en daarbij jouw horloge en horlogeband. Denk daarnaast eens na over wat voor type mensen het bruidspaar zijn. Is het een jong en modern stel of is het juist een ouder echtpaar dat waarde hecht aan traditie? Hieruit kan je al een beetje opmaken wat voor outfit en horloge bij de dag passen.

Horlogebandje en horloge bij pak

Daarnaast ben je natuurlijk op zoek naar het perfecte horlogebandje en horloge om je trouwpak te complementeren. Een tijdloos horloge zorgt ervoor dat je bruidspak een subtiele, maar krachtige indruk achterlaat op je bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek, slank horloge met een leren horlogebandje voor een traditionele uitstraling. Of ga voor een moderne twist met een minimalistisch design en een metalen horlogebandje.

horloge kiezen voor je bruiloft

Het passende horloge en horlogebandje kiezen

Nu de stijl van de bruiloft is vastgesteld kan je een keuze gaan maken voor een horloge en horlogeband. Kies eerst jouw outfit en probeer jouw horloge daarbij te matchen. Het kan zijn dat je zelf meerdere horloges in de kast hebt liggen. In dat geval kan je makkelijk een keuze maken. Mocht je dat niet hebben dan snappen we dat je niet een volledig niet horloge wil kopen voor een dag. Daarom is het een goed idee om voor een nieuw horlogebandje te gaan! Zo geef jij jouw horloge een volledig nieuwe look. Een geschikt bandje voor bij een blauw pak is bijvoorbeeld ons leren President Mahagoni bandje. Dit elegant en sportief tegelijk en daarnaast handgemaakt van alligatorleer. Dit bandje is geschikt voor vrijwel elke gelegenheid en kan je dus nog vaker gebruiken. Een zilveren of gouden horloge staat weer erg goed bij donkere kleding.

Geniet van de dag!

Een horloge maakt jouw outfit compleet en wij zijn er dan ook van overtuigd dat jij uit zal blinken op de bruiloft. Maak je dus niet te druk over je outfit en geniet vooral van de dag! Het is tenslotte een van de mooiste dagen van je leven