Welke Smartwatch past bij mij?

De Horlogebandenspecialist

Smartwatches worden steeds populairder. De welbekende horloges die in verbinding staan met jouw smartphone zien we steeds vaker. Het aanbod groeit en de markt voor smartwatches ontwikkelt zich in een hoog tempo. Hoe maak je als consument nu de juiste keuze tussen al die smartwatches? Wij hebben enkele belangrijke punten waar je aan moet denken op een rijtje gezet.

Smartwatch

Het besturingssyteem: de belangrijkste keuze bij een smartwatch is afhankelijk van jouw smartphone. Gebruik je een Android telefoon? Kies dan voor een smartwatch die aangesloten is op dit besturingssysteem; “Android Wear”. Zo is voor Iphone gebruikers de Apple Smartwatch ontwikkeld.

Sporten: Sporten met jouw smartwatch? Dat kan. Wil je hier gebruik van maken kies dan voor een smartwatch met bijvoorbeeld een stappenteller, muziekspeler of ingebouwde gps.

Tips voor het kiezen van een smartwatch bandje
smartwatches-vegelijken-16

Design: De designs van smartwatches lopen uiteen; ze zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Kies uit bijvoorbeeld een futuristisch design, een klassiek model of een model lijkend op een sporthorloge. Eenmaal gekozen kun je jouw smartwatch personaliseren; door bijvoorbeeld van horlogeband te wisselen. Bekijk de collectie horlogebandjes voor smartwatches.

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een horlogeband voor jouw smartwatch? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Utrecht. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van een nieuw smartwatch bandje!