Zomerse Horlogebanden 2019

De Horlogebandenspecialist

De zomer is begonnen, de eerste echt warme dagen zijn geweest en daar horen natuurlijk frisse zomerse horlogebanden bij! De Horlogebandenspecialist heeft de perfecte kleuren voor jou op een rij gezet waarmee jij de zomer weer volop kunt genieten van je horloge!

Witte zomerse horlogebanden

Kies bijvoorbeeld voor een wit horlogebandje deze zomer. Ga voor de horlogeband Louisiana of Manhattan.

De Louisiana Horlogeband heeft dankzij het hoogwaardige Toscana leer en het alligatormotief een geweldig tijdloos design dat in de zomer zeker als één van jouw favorieten gedragen gaat worden. De Manhattan horlogeband is de tweede favoriet dankzij het luxueuze echte hagedissenleer. Het horlogebandje is perfect voor elk klassiek en elegant horloge.

Bekijk alle witte horlogebanden

zomerse horlogebandenHorlogeband Manhattan

Oranje horlogebanden

Naast ons assortiment aan witte horloges beschikken wij ook over oranje horlogebanden. Oranje is een aandachttrekkende kleur die warmte en enthousiasme uitstraalt. Benieuwd naar ons assortiment oranje horlogebanden?

De Horlogebanden van Saddle Vintage zijn 100% handgemaakt van het beste en zachtste leer. De horlogeband zorgt voor een tijdloos effect dat geaccentueerd wordt door de krachtige contrastnaad.

Bekijk alle oranje horlogebanden

horlogeband oranje horlogebandje oranje

Roze horlogebanden

De laatste kleur die in het zonnetje wordt gezet is speciaal voor vrouwen, de roze kleur! Wil jij je horloge liever wat opfleuren met een felle kleur maar is oranje of wit niet jouw favoriete kleur? Probeer de roze kleur eens uit, ze zijn in veel verschillende soorten en maten. Natuurlijk kunnen ook mannen prima dit horlogebandje dragen.

De Roze Louisiana Horlogeband is gemaakt van hoogwaardig Toscana leer, net zoals de witte versie heeft het een geweldig tijdloos design. Je kan het daardoor ook in andere seizoenen dragen, maar in de zomer is het zeker een aanrader. De horlogebanden van Toscana is een echte eyecatcher, gemaakt van alleen het beste kalfsleer uit Italië. Het is zo specifiek bewerkt dat het net lijk alsof het van echt alligator leer is gemaakt. De voering is anti-allergisch waardoor iedereen kan genieten van dit mooie horlogebandje.

Bekijk alle roze horlogebanden.

Louisianaroze horlogebandje

Horlogebanden De Horlogebanden Specialist

Ben je nieuwsgierig naar al onze horlogebanden en kleuren? Bezoek dan onze webshop om ons gehele assortiment te bekijken. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Wij leveren onze producten gratis binnen Nederland. Voor 16:00 uur besteld is meestal de volgende dag al in huis.