Filter

Horlogebandje Leer rios-1931-horlogebanden-18mm.html

Horlogebandje Leer rios-1931-horlogebanden-18mm.html

Leren Horlogebandjes van écht leer. Het klinkt dubbel op maar veel horlogebanden zijn ook gemaakt van imitatieleer. De Horlogebanden Specialist maakt exclusieve handgemaakte leren horlogebandjes. De collecties van het Duitse Graf, Rios1931 en Duitse Kaufmann worden dan ook alleen verkocht bij exclusief geselecteerde verkooppunten. In Nederland is De Horlogebanden Specialist de enige dealer van deze drie topmerken en kun je bij ons zowel online als in onze winkel in Utrecht terecht.

Horlogebandjes leer, de beste kwaliteit, ultiem comfort

Een leren horlogeband van Rios 1931 wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn afwerking. Veel grote merken maken dan ook gebruik van deze leverancier. Bijzonder aan een leren horlogeband van Rios 1931 is dat deze helemaal is doorgestikt en dat de zijkanten zijn afgelakt wat de kwaliteit en uitstraling van deze leren horlogebanden enorm verhoogd.

Voor de leren Graf horlogebanden worden alleen de beste leersoorten gebruik. Het merk Graf is dan ook enorm bekend om het ultieme draagcomfort van zijn horlogebandjes leer.

Bij ons koop je dus leren horlogebandjes van de beste kwaliteit. Onze horlogebanden voldoen allemaal aan de gestelde cites eisen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!