Filter

Gekozen filters

Maat: 22/16mm

Maat

Kleur

Kies originele sluiting

Panerai model

Prijs

Panerai 22/16mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Panerai horloge. Dit zijn géén originele Panerai horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Panerai horloges. Onze horlogebanden voor Panerai horloges zijn exclusief en handgemaakt van het Beste leer.

 

De Horlogebanden Specialist heeft een duidelijke toewijding aan de hoogste kwaliteit en exclusief design. Een ervaren team van traditionele leerbewerkers maken van ieder Panerai horlogeband een exclusief accessoire voor de veeleisende horlogeliefhebber!

 

Jouw Panerai horloge is voorzien van een gesp of een originele Panerai vlindersluiting.

Deze kun je links bij 'Panerai sluiting' selecteren.

De Horlogebanden Specialist heeft voor beide types horlogebanden, Panerai bands in zijn assortiment.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!