Filter

Gekozen filters

Kleur: Wit

Maat

Kleur

Kleur stiksel

Prijs

Seiko Horlogeband wit

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Seiko horloge. Dit zijn géén originele Seiko horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Seiko kopen?

Wil jij je Seiko horlogeband vervangen? Dit kan vrij eenvoudig met al onze universe horlogebanden. In de categorie Seiko hebben wij een selectie gemaakt van banden die geschikt zijn voor je Seiko horloge.

De horloges van Seiko staan bekend om hun utistekende kwaliteit en prijsverhouding. Je wil dan ook graag een horlogeband die matcht met de kwaliteit van je horloge. Onze leren Seiko horlogebandjes zijn handgemaakt en van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Soepel, Robuust, Elegant of stoer, alle soorten en maten kun je bij ons krijgen. Doorgaans hebben veel horloges van Seiko een 22mm horlogeband. Klik hier om eenvoudig naar seiko horlogeband 22mm te gaan. 

Seiko horlogeband heren

Het grootste gedeelte van de seiko horloges is gemaakt voor heren. Deze hebben doorgaans een bredere bandmaat dan de horlogebandjes voor vrouwen. Meet eenvoudig je maat en filter hierop.

Naast Seiko leveren wij horlogebanden voor talloze andere merken. Denk hierbij aan Skagen, Steinhart, Swiss Military, Samsung en meer.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!