Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-

Horlogebandjes

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Denk aan horlogemerken zoals:

Top merken Smartwatches Overige merken Bijzonder
Cartier Apple Tissot Carbon
IWC Pebble Certina Watervast
Rolex Samsung Fossil XL
Breitling Huawei classic Diesel XXL
Maurice Lacroix Asus Zen Marc Coblen Racing

Naast horlogebandjes kun je bij ons ook terecht voor o.a. watchwinders, ferocase horlogekisten, band aanzetters en overig horloge gereedschap. We streven altijd een uitstekende kwaliteit na. Deze producten kun je online bestellen of in de winkel bekijken.

Horlogebanden voor Dames en Heren

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!

Nadat je de maat hebt bepaald is het belangrijk om te kiezen van welk materiaal je band moet zijn. Je hebt hier diverse opties in. De meest gekozen optie is leer omdat je hierin de grootste keus hebt. Ben je gevoelig voor transpiratie en vind je het daardoor prettig om je horlogeband af te kunnen nemen dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor rubber of metaal.

Vind je het lastig online je keuze te maken voor je horlogebandje? Geen probleem. Bezoek dan eens onze winkel in Utrecht. Geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag. Bekijk wel even voor de zekerheid onze openingstijden. We helpen je graag onder het genot van een bak koffie. 

Mocht je een horlogebandje online hebben gezien en wil je graag naar de winkel komen? Bel dan even van te voren of we de betreffende horlogebandjes ook in de winkel voorradig hebben.

Stappenplan uitzoeken van je horlogeband?

1. Heeft je horloge een rechte aanzet?

2. Welke maat heb je nodig?

3. Welk materiaal wil je voor je horlogeband? 

4. Eenvoudig online bestellen of winkel bezoeken.

Zakelijk horlogebanden inkopen?

Dat kan! We bedienen een breed scale aan zakelijke klanten zoals juweliers en horlogemakers. Ben je geinteresseerd in de mogelijkheden neem dan contact met ons op. 

Waarom echt de Specialist?

Bij de Horlogebanden Specialist vind je echte passie voor horlogebanden. We vinden voor vrijwel elk horloge een passende oplossing en kunnen ook echt alles leveren. Met onze website proberen we onderscheidend te zijn door echt kwaliteit te leveren in zowel onze producten als dienstverlening. Kom het zelf ervaren of koop je horlogeband online.

U kunt bij ons betalen met: