Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00

FAQ

Levertijd

Een horlogeband is veelal uit voorraad leverbaar en zullen we zo spoedig mogelijk bij u bezorgen. (voor 16:00 besteld is meestal de volgende dag in huis) Indien uw bestelling niet voorradig is zullen wij u tijdig inlichten. Voor de meeste artikelen die niet op voorraad zijn geldt een levertijd van 2 tot 7 dagen. Dit geldt niet voor artikelen die op maat gemaakt moeten worden. Mocht een horlogeband niet voorradig zijn en gemaakt moeten worden dan streven wij erna om deze vanaf het moment van de bestelling binnen 10 werkdagen te leveren/bezorgen.

Gratis verzending in NL bij bestellingen vanaf € 25,00.

Wij rekenen geen verzendkosten in Nederland bij bestellingen vanaf €25. Voor bestellingen onder de € 25 berekenen wij € 1,50 verzendkosten. Bestellingen worden verzonden met brievenbuspost. De meeste brievenbuspost wordt de volgende werkdag bezorgt. Voor een rembours zending wordt €18,35 in rekening gebracht.

Verzending naar België

Voor verzendingen naar België rekenen wij bij orders boven de €100,00 geen verzendkosten. Bij orders onder de €100,00 rekenen wij €2,95 verzendkosten. Orders boven de €100,- worden gratis verstuurd met track and trace ook in België.

Betaal mogelijkheden

De betaling verloopt via onze betalingsprovider Mollie, alle betalingen via Mollie zijn gegarandeerd veilig!
Mollie BV is een Payment Service Provider (PSP). Als PSP maakt Mollie het voor webwinkeliers mogelijk
om diverse online betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld iDEAL, creditcard, mistercash en PayPal, aan te bieden
in hun webshop. Zo kunt u als consument uw online aankopen bij deze webshops gemakkelijk en binnen
een betrouwbare, veilige omgeving betalen. Mollie maak gebruik van SSL certificaten. Dit betekent dat u
uw online transactie binnen een beveiligde webomgeving verricht.

Altijd bereikbaar
 


Heeft u een vraag of opmerking voor de Horlogebandenspecialist? Dan
kunt u ons per e-mail of telefonische bereiken via onze klantenservice.


Retourneren en ruilen

We wijzen u graag op de mogelijkheid uw bestelling te retourneren en te ruilen: Bij de aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen vanaf de dag van ontvangst van het product. U kunt uw bestelling in die periode ruilen of retourneren (dit kunt u aangeven op ons retourformulier) en uw bestelling terug laten betalen. Tijdens deze termijn moet u, om recht op uw herroepingrecht te houden, zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product gedurende deze periode slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Indien u van u herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat, maar in ieder geval ongedragen en ongemonteerd, aan ons retourneren. Ons retouradres is:

De Horlogebandenspecialist
Jodocus van Lodensteinstraat 29
Postcode: 3553 TB | Utrecht

 

U kunt bij ons betalen met: