Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
0
€ 0.00

Horlogebandjes

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebandjes passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horlogebandjes zijn dus passend voor bijvoorbeeld:

Top merken Smartwatches Overige merken Bijzonder
Cartier Apple smartwatch Tissot Carbon
IWC Pebble smartwatch Certina Watervast
Rolex Samsung smartwatch Fossil XL
Breitling Huawei watch classic Diesel XXL
Maurice Lacroix Asus Zen Watch Marc Coblen Racing

Naast horlogebandjes kun je bij ons ook terecht voor o.a. watchwinders, ferocase horlogekisten, band aanzetters en overig horloge gereedschap. We streven altijd een uitstekende kwaliteit na. Deze producten kun je online bestellen of in de winkel bekijken.

Horlogebanden voor Dames en Heren

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandjes. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten.. Vindt hier meer informatie over de maatvoering. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen.

Nadat je de maat hebt bepaald is het belangrijk om te kiezen van welk materiaal je band moet zijn. Je hebt hier diverse opties in. De meest gekozen optie is leer omdat je hierin de grootste keus hebt. Ben je gevoelig voor transpiratie en vind je het daardoor prettig om je band af te kunnen nemen dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor rubber of metaal.

Vind je het lastig online je keuze te maken? Geen probleem. Bezoek dan eens onze winkel in Utrecht. Geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag. Bekijk wel even voor de zekerheid onze openingstijden. We helpen je graag onder het genot van een bak koffie. 

Mocht je een horlogebandje online hebben gezien en wil je graag naar de winkel komen? Bel dan even van te voren of we de betreffende horlogebandjes ook in de winkel voorradig hebben.

Stappenplan uitzoeken van je horlogeband?

1. Heeft je horloge een rechte aanzet?

2. Welke maat heb je nodig?

3. Welk materiaal wil je voor je horlogeband? 

4. Eenvoudig online bestellen of winkel bezoeken.

Zakelijk horlogebandjes inkopen?

Dat kan! We bedienen een breed scale aan zakelijke klanten zoals juweliers en horlogemakers. Ben je geinteresseerd in de mogelijkheden neem dan contact met ons op. 

U kunt bij ons betalen met: