Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Aviator horlogebandjes

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Aviator horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

 

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Aviator horloge band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Aviator horloge.  

Heb jij een Aviator horloge en ben je toe aan een nieuwe horloge band? Bekijk dan eens ons wijd assortiment aan aan Aviator horlogenbanden! Onze Aviator horlogenbanden hebben voor elk Aviator horloge model een bijpassend bandje naar keuze. Wij bieden onder andere Aviator horlogebanden voor de modellen: Airacobra, Bristol, Douglas en MIG. Zit jouw model er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en wij gaan kijken of dit alsnog mogelijk is.  

Exclusieve Aviator horlogebandjes

Aviator's missie is om de beste collectie pilotenhorloges te creëren, geïnspireerd op de geschiedenis van de luchtvaart, is elk uurwerk ontworpen met ongekend vakmanschap en materialen van superieure kwaliteit die een eerbetoon zijn aan de passie voor het vliegen. Dit is wat wij in onze Aviator horlogebandjes hebben laten doorschijnen. Door de robuuste collectie van op de luchtvaart geïnspireerde horlogebandjes samen met de verfijnde afwerkingen zijn de Aviator horlogebandjes een kwalitatief top product.  

Aviator band kopen?

Overweeg jij jouw Aviator band te vervangen? Ons wijd assortiment zal je bevallen. Heb je vragen over de toepasbaarheid van jouw horloge of wil je de maten, kleuren of materialen weten? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag met deze keuze.
We zijn telefonisch te bereiken op: 030 24 45 965.
Of stuur gerust een berichtje naar: 06 242 77 903

 

 

 

U kunt bij ons betalen met: