Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Frank Muller horlogebandjes

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Frank Muller horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?

U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

 

Franck Muller horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Franck Muller horloge. 

Ben je opzoek naar een nieuwe bandje voor jouw Franck Muller horloge? Wij hebben veel keuze in een Franck Muller horlogeband. Al onze horlogebanden zijn exclusief handgemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Wanneer je een horlogebandje van ons draagt heb je niet door dat het een vervangende Franck Muller horlogeband is.

Exclusieve Franck Muller band  

Franck Muller is opgericht in 1995 en behoort daardoor tot een van de jongste horlogemerken. Franck Muller is een Zwitserse horlogetechnicus. Het doel van het merk is het creëren van exclusieve uurwerken die worden gekenmerkt door gecompliceerde bewegingen en originele ontwerpen. Dit jonge bedrijf werd al snel een van de beste Zwitserse horloge merken. De Franck Muller band is van sterk materiaal en heeft een perfecte afwerking. Voor elk model bieden wij een passende Franck Muller horlogeband.

Franck Muller horlogeband kopen 

Is jouw Franck Muller horlogeband aan vervanging toe? Of wil je gewoon een nieuw bandje ter afwisseling? Je bent bij De Horlogebanden Specialist aan het juiste adres. Je hebt genoeg keuze in ons ruime assortiment. Je kunt gemakkelijk zelf online bestellen. We zorgen ervoor dat jouw order goed en snel wordt afgehandeld. Durf en/of wil je jouw Franck Muller horlogeband liever niet zelf vervangen? Kom dan langs in onze horlogebanden winkel. Dat kun je direct ons ruimt assortiment bekijken.

Weet je niet zo goed welk bandje je moet kiezen? Wil je meer advies over de kleur, materiaal of de toepasbaarheid van het bandje? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op: 030 24 45 965. Of stuur een whats app bericht naar 06 242 77 903.

 

 

U kunt bij ons betalen met: