Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Junghans horlogebandjes

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Junghans horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Junghans horlogeband 

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Junghans horloge. Ben je op zoek naar een nieuwe Junghans horlogeband? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 
Soms is het vervangen van jouw Junghans horlogeband al genoeg om jouw Junghans horloge als nieuw te laten lijken! 
Is jouw Junghans horlogeband toe aan vervanging of wil je graag een nieuwe stijl uitproberen? Bekijk dan eens onze collectie horlogebanden voor jouw Junghans horloge. Wij bieden Junghans banden voor de modellen: Junghans Meister Pilot, Junghans Meister, Junghans Meister Mega, Junghans Meister Driver, Junghans Max Bill, Junghans Max Bill Mega, Jughans Form en Junghans Radio Control & Solar. Zit jouw model hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat wij een passende horlogeband hebben voor jouw type Junghans horloge.

Exclusieve Junghans horlogebanden

De horloges van Junghans zijn bewust ingetogen en onderstrepen liever de persoonlijkheid en de houding van de drager. Omdat de stijl van de Junghans band nooit luidruchtig is, wordt bewust de voorkeur gegeven aan een meer ingetogen aanpak. Het is vanuit deze filosofie dat veel lassieke horloges zijn ontstaan. Misschien is dit ook wel de reden waarom een Junghans horlogeband een van de meest stijlvolle complimenten is. Wij bieden daarom ook een ruim assortiment aan Junghans horlogebanden waarbij deze filosofie gewaarborgd zijn. Wilt u liever een andere stijl dan de bekende Junghans stijl voor uw horloge? Dat kan ook zeker. Wij bieden verschillende Junghans band stijlen aan. 

Junghans band kopen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze Junghans horlogebanden of heb je vragen over de specificaties? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder met de keuze van jouw Junghans band. Je kunt contact met ons opnemen via 030 24 45 965 of stuur een berichtje naar 06 242 77 903

 

U kunt bij ons betalen met: