Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Poljot horlogebandjes

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Poljot horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

 

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Poljot band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Poljot horloge. Voor een nieuwe Poljot band ben je bij ons aan het goede adres.

Is jouw Poljot band toe aan vervanging? Of wil je gewoon een nieuwe horlogeband? Bij ons is er genoeg keuze. We kunnen je Poljot horloge voorzien van een handgemaakt en kwalitatief goed horlogebandje.

Exclusieve Poljot band

Poljot, in 1930, in opdracht van Joseph Stalin opgericht. De eerste grootschalige fabrikant van sovjethorloges en mechanische bewegingen. Bij ons kun je een nieuw bandje halen. Het vervangende bandje is niet van echt te onderscheiden. Je zult er niks van merken.

Poljot horlogebandje kopen

Geïnteresseerd in een nieuw Poljot band? Bij De Horlogebanden Specialist ben je aan het goede adres. Bij ons kun je je oriënteren in een breed assortiment. Je kunt gegarandeerd een geschikt horlogebandje uitzoeken voor je Pojlot horloge. Je kunt eenvoudig bij ons bestellen, uiteraard ben je ook welkom in onze horlogebanden winkel. Zo kun je rustig rondkijken. Indien gewenst kunnen we ter plekke jouw Pojlot band vervangen. 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste horlogebandje? Heb je vragen over kleuren, maten en materiaal? Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030 24 45 965 of door een whats app bericht te sturen naar 06 242 77 903.

 

 

U kunt bij ons betalen met: