Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

roamer horlogebanden koop je bij de Horlogebanden Specialist

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Roamer horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Roamer band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Roamer horloge. Voor een nieuwe Roamer band ben je bij ons aan het goede adres.
Toe aan een nieuw horlogebandje? Omdat het bandje kapot is of omdat je zin hebt om een nieuwe band voor je Roamer horloge uit te zoeken ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment met horlogebanden voor Roamer horloges.

Exclusieve Roamer bandjes

Het horlogemerk Roamer is in 1888 opgericht door Fritz Meyer. Het bedrijf produceerde verschillende uurwerken. In eerste instantie werden de horloge geproduceerd onder de naam Meyer & Stüdeli, pas in 1952 werd de naam Roamer aangenomen. Het merk staat bekend om haar precisie van de Swiss Made uurwerken en kwaliteit. Voor elke gelegenheid is een Roamer horloge geschikt.

Roamer band kopen 

Is jouw Roamer band aan vervangen toe? Bekijk dan ons brede assortiment aan horlogebandjes. Er zit gegarandeerd een horlogebandje voor je tussen. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom zijn al onze horloge van zeer goede kwaliteit. De horlogebandjes van Roamer zijn niet van echt te onderscheiden.
Heb je nog vragen over de aankoop? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 24 45 965 of stuur een berichtje naar 06 242 77 903. Je kunt eenvoudig online bestellen maar je bent ook van harte welkom in onze horlogebanden winkel. We kunnen dan direct je Roamer band vervangen voor een nieuwe.

 

U kunt bij ons betalen met: