Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Steinhart horlogebandjes

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Steinhart horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

 

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Steinhart band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Steinhart horloge. Voor een nieuwe Steinhart band ben je bij ons aan het goede adres.

De handgemaakte horlogebanden van De Horlogebanden Specialist voor Steinhart horloges zijn van hoge kwaliteit. Onze vervangende horlogebanden sluiten naadloos aan op jouw horloge. We hebben een breed en ruim assortiment, er is altijd een Steinhart band die voldoet aan jouw smaak. 

Exclusieve Steinhart horlogebandjes

Gunther Steinhart heeft in 2001 het horlogemerk Steinhart opgericht. Ze hebben een vrije nieuwe bandering van de horloge-industrie. De horloges zijn voorzien van dezelfde Zwitserse bewegingen als Hamilton, Tissot, Tag Heuer en zelfs IWC. 

Steinhart band kopen 

Is jouw Steinhart band aan vervanging toe? Of wil je graag een nieuw bandje om mee af te wisselen? Bij De Horlogebanden Specialist bieden wij een ruim assortiment met bandjes. Voor elke smaak hebben wij een bandje in ons assortiment. Onze vervangende horlogebanden zijn niet van echt te onderscheiden. 

Je kunt gemakkelijk online bij ons bestellen. Daarnaast kun je ook horlogebanden winkel. Bezoeken. We geven je graag persoonlijk advies. Je kunt direct je Steinhart band uitzoeken én door ons laten monteren. Heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Je kunt bellen naar 030 24 45 965 of stuur een bericht naar 06 242 77 903.

 

 

U kunt bij ons betalen met: