Op zoek naar een horloge opbergbox?

De Horlogebandenspecialist

Horloge opbergbox voor elke collectie

Of je nu in het bezit bent van één of meerdere horloges, een horloge opbergbox is eigenlijk onmisbaar voor iedere horlogeliefhebber. Je wilt immers dat je horloge een zo lang mogelijke levensduur heeft. In onze blog lees je meer over de verschillende horloge opbergboxen uit ons assortiment en hoe je een automatisch horloge het beste kunt opbergen.

Bekijk alle horloge opbergboxen. 

Je horloges zomaar op het nachtkastje leggen of in een lade opbergen is zonde, want de kans op beschadiging is groot. In een horloge opbergbox kun je horloges veilig opbergen. Naast dat de kans op beschadigingen fors afneemt blijft je horloge zo ook stofvrij, waardoor het sieraad een langere levensduur heeft. Horloge opbergboxen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en stijlen. Heb je een zeer uitgebreide collectie horloges? De Luxe Horloge kist Bantoon Bruin 6 biedt plaats voor maar liefst 10 horloges! Zo kun je je hele collectie netjes opbergen. Ook voor de kleinere collecties zijn er passende watchwinders. Naast dat de horloge opbergboxen een goede opbergplek zijn voor je horloges hebben ze ook een luxe uitstraling waardoor ze zeker niet misstaan in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor

Luxe Horloge kist met 6 plekken

Automatisch horloge opbergen

Het grootste voordeel van een automatisch horloge is natuurlijk dat je nooit meer een batterij hoeft te vervangen. Door de bewegingen van je pols en arm laadt het horloge zichzelf op. Ideaal natuurlijk, maar hoe gaat dat als je je horloge af doet? Door je automatische horloge op te bergen in een watchwinder blijft het automatische uurwerk in goede conditie en kun je je horloge op elk gewenst tijdstip weer dragen zonder het op te winden of de tijd te corrigeren. Elk automatisch horloge is anders. Daarom hebben wij een ruim aanbod watchwinders. Onze watchwinders bieden diverse mogelijkheden op het gebied van draairichting en het aantal omwentelingen per dag, zo zijn ze geschikt voor elk automatisch horloge.

Ferocase

De Horlogebanden Specialist is officieel dealer van Ferocase. Ferocase is een toonaangevend merk op het gebied van horloge opbergboxen. Dit merk onderscheidt zich door het hoge niveau van het ontwerp en de kwaliteit van de producten. De Ferocase watchwinders hebben een zeer laag geluidsniveau waardoor ze geschikt zijn om in je woon- of slaapkamer neer te zetten. Daarnaast hebben ze een laag energieverbruik en een luxe uitstraling.

Hoe berg jij je collectie horloges op? Bekijk al onze horlogebanden accessoires op onze website of kom langs in onze winkel in Utrecht!

Watchwinder Bantoon met 2 horloge plekken