Retourneren of ruilen?

Wij van De Horlogebanden Specialist zijn trots op onze producten en overtuigd van de kwaliteit welke wij leveren. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je, om wat voor reden, jebestelling wil retourneren / ruilen. Op deze pagina informeren wij je graag naar de mogelijkheden en opties.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling (maat verkeerd, verkeerd besteld, kleur niet mooi, etc)?

Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren ongeacht de reden. Wij kunnen dan het product omruilen, vervangen of crediteren. De snelste en makkelijkste manier is om de bestelling te retourneren en het bedrag te laten terug storten. Je kunt dan direct in onze webshop een ander artikel bestellen en zodra wij de retour hebben ontvangen word het bedrag direct teruggestort.

Let op: Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt (in originele staat) te zijn. In het geval van een horlogeband betekent dit dat het bandje ongedragen en ongemonteerd moet zijn.

Wat als mijn bestelling verkeerd / defect is geleverd?

In het uitzonderlijke geval van een defect, een verkeerde levering of een andere fout aan onze kant adviseren wij je eerst contact met ons op te nemen alvorens je bestelling retour te zenden. Wij zullen ons uiterste best doen om een oplossing te vinden waardoor je geen pakket hoeft te retourneren.

Hoe start ik het retourproces?

Je kunt uw bestelling naar onderstaand adres retourneren met ons retourformulier. Indien je niet de mogelijkheid hebt om dit uit te printen is een geschreven brief met de informatie vermeld op het formulier ook voldoende. Met deze informatie kunnen wij je retour sneller en eenvoudiger verwerken. Zorg ervoor dat je bestelling goed verpakt is en voldoende gefrankeerd wordt retourgezonden.

Download retourformulier >

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

Wij vergoeden geen retourkosten (ongefrankeerde post wordt door ons niet in ontvangst genomen) en bij verdwijning van je retour in de post kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld. Ons advies is om je retourzending verzekerd te zenden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de vervoerder (PostNL, GLS, DPD etc) en de grootte van het pakket.

''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Ons retouradres:
De Horlogebanden Specialist
Jodocus van Lodensteinstraat 29
Postcode: 3553 TB | Utrecht
Telefoon: 0031(0)30 24 45 964
Mobiel: 0031(0)6 472 54928
E-mail: info@horlogebandenspecialist.nl