LG G Watch R

De Horlogebandenspecialist

De LG G Watch R is een smartwatch van Android en uitgebracht door LG Electronics. Het is de tweede smartwatch met een rond scherm. Bij deze smartwatch zit alle moderne technologie in een klassiek jasje. Alle informatie en apps zijn letterlijk en figuurlijk binnen handbereik waardoor je binnen één oogopslag real-time verbonden bent met de digitale wereld.

LG smartwatch horlogeband

De functionaliteiten van de LG Smartwatch

De LG G Watch R heeft vele functionaliteiten. Zo geeft het horloge bijvoorbeeld waarschuwingen als het gaat regen. Dan kun je een paraplu meenemen en ga je voorbereid naar buiten. Daarnaast hoeft je ook nooit meer te laat te komen, want naast het geven van een herinnering brengt de LG Smartwatch je feilloos naar jouw gekozen bestemming. Dit komt door de gedetailleerde navigatie in het uurwerk. Onderweg helpt de smartwatch je met het versturen van berichten, je ‘Ok Google’ te zeggen. Verder krijg je inzicht in jouw lichaam door middel van de fitnesstracker. Deze controleert je hartslag tijdens work-outs en houdt je jouw stappen en hartslag bij.

Het uiterlijk

Deze functies zijn natuurlijk top, maar het uiterlijk is ook belangrijk. Vandaar kun je jouw LG Smartwatch afstellen op eigen stel. Je kunt bijvoorbeeld het ontwerp van de wijzerplaat aanpassen op jouw stemming, of het horlogebandje verwisselen. Hiervoor kun je bij de Horlogebanden Specialist terecht.