Bezoek onze winkel, geopend van woensdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00
Filter

Maat

Kleuren

Kleur stiksel

Prijs

Balmain horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Balmain horloge. Dit zijn géén originele Balmain horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Geen resultaten gevonden
1 - 0 van de 0 resultaat

Horlogeband Balmain

In deze cateogorie hebben wij een selectie gemaakt van Balmain horlogebanden. de horloges van balmain zijn vaak voorzien van een rechte horlogeband. Hierdoor heb je een ruime keus aan vervangende horlogebanden voor je balmain horloge.

Horlogeband Balmain kopen? 

Om een Balmain horlogeband uit te zoeken is het belangrijk dat je weet welke maat band je nodig hebt. In principe past dan elke band in die maat op jouw balmain horloge. Mit je een rechte aanzet (tussen twee oortjes) hebt. 

Ook voor andere merken hebben wij een uitgebreid assortiment. Denk aan: Blancpain, Breguet, Breil of Breitling.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!