Filter

Gekozen filters

legen
Kleur: Oranje

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Eberhard model

Prijs

Eberhard Horlogeband oranje

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Eberhard horloge. Dit zijn géén originele Eberhard horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Eberhard horlogebandje kopen?

Al sinds 1931 zijn Rios en Graf gespecialiseerd in de fabricage van kwaliteitslederen horlogebanden. Aan alle huidige horlogebanden kunt u het vakmanschap ervaren. Door reuk, tast en het bekijken van de horlogeband, vallen de rijke details meteen op. De door Rios 1931 ontwikkelde Full rembordé-technologie is een maatstaf geworden voor de totale horlogebandenindustrie. Het vormt de basis van een werkelijk unieke horlogeband. Een eigen gesp of vouw/vlindersluiting kan overgezet worden op deze horlogeband

Passende Eberhard horlogebandjes

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden voor Eberhard van de beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Eberhar horloges. Onze horlogebanden voor Eberhard horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. In samenwerking met hooggekwalificeerde leerlooiers ontwikkelen wij stijlvolle kleuren en hebben onze horlogebanden een optimaal draag comfort!

Klantenservice
Horlogebandjes voor iedere horlogeliefhebber

Horlogebandjes van de beste kwaliteithorlogebandjes, geschikt voor een breed scala aan horlogemerken. Oorspronkelijk richtten wij ons op horlogebandjes voor luxe horloges, zoals IWC, Rolex, Breitling, en Omega, dit is uiteraard onze specialiteit maar ons aanbod is in de loop der jaren significant uitgebreid. Zo heb je keus uit ruim 5000 horlogebandjes die wij voor jou hebben geselecteerd op pasvorm, comfort en kwalitet. Je hoeft dus geen duur horloge te hebben om een horlogebandje van top kwaliteit te kopen.

Universele toepasbaarheid en topkwaliteit Materialen

Ons assortiment biedt een universele oplossing voor elke horlogeliefhebber. Van luxe horlogebanden voor merken als Rolex en Omega tot aan handgemaakte horloge bandjes van leer, rubber, metaal en geweven nylon (nato strap) – wij hebben het allemaal. Elk horlogebandje in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met de beste materialen. We werken samen met gerenommeerde ateliers om te verzekeren dat elk horlogebandje niet alleen prachtig, maar ook duurzaam is.

Ook hebben wij smartwatchbandjes in ons assortiment die veelal zijn voorzien van een handig easy change systeem. Zo vernieuw jij je apple, samsung of lg watch in een handomdraai.

Service en persoonlijke advies in onze winkel in Utrecht

In onze winkel in Utrecht staan onze deskundige medewerkers klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een specifiek horlogebandje of advies nodig hebt over de maatvoering, wij helpen je graag. Profiteer van onze uitgebreide service: wij meten de juiste maat op en monteren je nieuwe horloge bandjes terwijl je wacht.

Horlogebandjes uit voorraad leverbaar

Wij begrijpen dat je jouw horloge zo snel mogelijk wilt dragen met je nieuwe band. Daarom hebben we een ruime voorraad van horlogebandjes die direct leverbaar zijn. Of je nu online bestelt of onze winkel bezoekt, je kunt vertrouwen op onze snelle en betrouwbare levering.

Bij De Horlogebanden Specialist staan kwaliteit, stijl en service centraal. Onze horlogebandjes zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je horloge, maar ook een duurzame keuze. Bezoek onze winkel in Utrecht of bestel online en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl voor jouw horloge.