Bezoek onze winkel, geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00
Filter

Maat

Kleur

Maat

Kleuren

Kleur stiksel

Prijs

Festina horlogebandjes

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Festina horloge. Dit zijn géén originele Festina horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Festina horlogeband vervangen?

Festina Horlogebandjes om jouw horloge er weer mee als nieuw uit te laten zien! Om je Festina horlogeband eenvoudig te vervangen kun je kiezen voor een horlogeband met een quick release systeem

Festina is een bekend horlogemerk dat al jarenlang een uitstekende reputatie heeft opgebouwd als het gaat om stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige horloges. Een van de belangrijkste onderdelen van een horloge zijn de horlogebandjes. Festina biedt een breed scala van horlogebandjes aan, waaronder leren bandjes, stalen bandjes, rubber bandjes en meer.

De leren bandjes van Festina zijn gemaakt van hoogwaardig echt leer, zijn zacht en comfortabel om te dragen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, bruin, wit, en meer. De stalen bandjes zijn gemaakt van roestvrij staal, geven het horloge een sportieve uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Rubber bandjes zijn flexibel, duurzaam en geschikt voor sportieve activiteiten.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!