Filter

Maat

Kleur

Prijs

Horlogebanden Gerecyclede PET-flessen

TOGETHER FOR A CLEAN OCEAN!

Horlogebanden gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen (gecertificeerd met het SEAQUAL keurmerk)
Horlogebanden gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. deze Horlogebanden zijn gemaakt van duurzame stoffen van 100% gerecyclede vezels. Met behulp van technologieën die het milieu respecteren, geven we plastic een nieuw leven en ontwikkelen we weefsels; dankzij dat hebben we gerecycled katoen en polyester beschikbaar, die voldoen aan de meest veeleisende normen. We hebben het VEGAN-certificaat van INESCOP, waarmee we certificeren dat onze producten geen vezels van dierlijke oorsprong bevatten.

 

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!