Bezoek onze winkel, geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00
Filter

Maat

Kleuren

Dikte horlogeband

Materiaal

Prijs

Horloge standaard

Met een horloge standaard houd je je horloge in topconditie. Een leren horlogebandje behoudt hierdoor zijn vorm en metalen delen (zoals een band en de kast) krassen niet.

Geen resultaten gevonden
1 - 0 van de 0 resultaat

Horloge standaard kopen?

Door gebruik te maken van deze luxe horloge standaard blijf je horloge in een perfecte staat en voorkom je onnodige krassen en/of beschadigingen. De horloge standaard zorgt ervoor dat het altijd gemakkelijk is om uw horloge tijdelijk op te bergen en te vinden.

De luxe Watch Stand is gemaakt van leer en ligt op een paal die is bevestigd aan een mooi stuk marmer. 

Smartwatch standaard

Wil jij je smartwatch draadloos opladen of zoek je een standaard met een USB/USB-c aansluiting? Er zijn al diverse standaards op de markt voor de Apple Watch of de Samsung Gear. In sommige gevallen is het mogelijk om je smartwatch draadloos op te laden aan het horloge standaard en is er ruimte voor andere devices zoals je telefoon of oordopjes. Een smartwatch standaard is dan ook erg divers en ruim inzetbaar. Heb je vragen of een smartwatch standaard of ons standaard voor de 'gewone' horloges? Neem dan gerust contact met ons op.

Zakhorloge standaard

Wil jij je zakhorloge in topconditie houden? Dan is een zakhorloge standaard of zakhorloge stand een enorme uitkomst. Je hangt je zakhorloge eenvoudig op aan het standaard. Enkele exemplaren zijn voorzien van een ombouw waardoor je je zakhorloge zo goed als stofvrij weet te houden. 

 

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!